4 kids and braids

Tråd för tråd drog jag i flera timmar

Hej måndag!

Vet inte vad som hände idag Eller jo det vet jag egentligen. Ni vet när man lovat saker och säger vi ska och så tar tiden tills att man hinner fixa slut.

Tilda har länge letat efter ett par typ vida jeans med slitna knän. Vi har letat å letat. Vi hittade ett par byxor. Rätt färg och modell men utan just det slutna. Vi skulle se om vi kunde fixa det men tiden bara försvann. Igår kväll fastnade jag med jobb i flera timmar. Tilda försökte att inte se besviken ut igår innan hon skulle gå och lägga sig. Jag fick så dåligt samvete. Hamnade på köksgolvet med en sax i ena handen och jeansen i den andra. Googlade fixa slitna jeans. Behövde en pincett för att dra i trådarna på jeansen efter att jag klippt hålet. Tror ni att jag hittade någon nepp… Satt i 3 timmar å drog å drog i små trådar. Nog därför jag är lite extra trött idag.

Hon blev väldigt glad att jag fixat när hon tog upp byxorna imorse! Vad värt dom där timmarna. Ni ser byxorna på bilden nedan.

Så många som frågat om vad tjejerna shoppade på New Yorker igår. Det blev var sin t-shit. Tilda och Tea köpte var sin hoodie.

Tjejerna hade en bra dag i skolan. Trillingarna hängde med varsin kompis här hemma efter skolan. Mollie hängde hos en kompis.

Jobbat, varit å köpt rekvisita inför ett utkast och vilat. Så har min dag varit. Ingen av oss orkade laga mat så det fick bli pizza! Nu har vi precis käkat å tittar på serier tillsammans. Älskar att vi kan se samma program. Nya tag imorgon.

Önskar er alla en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.