4 kids and braids

Hur svårt kan det vara

  God kväll söndag!

Hoppas allt är bra med er!

På riktigt vart tog helgen vägen?

Dagen igår gick till innebandy och ishallenhäng med Tea. Sedan skulle vi ha lördagsmys och se på en julfilm men jag fastnade i jobb hela kvällen. Å jag hann ändå inte klart allt jag behövde göra. Tjejerna sysselsatte sig själva med att hänga med varandra och göra TIKTOKS.

Tidig morgon imorse då Tea hade tävling. Sveaskäret i Segeltorp.

Kl.7 kanske inte är så tidigt men det kändes som typ mitt i natten.

Vi fixade halva frisyren innan tiden tog slut och vi var tvungna at åka.

Denna gången var Tea inte ensam från klubben i sin grupp. Hon var mycket mer avslappnad denna gången. Programmet gick bra och hon fick bättre omdöme denna gången.

Frisyrfix i omklädningsrummet. Älskar stora rosetter och Tea också!

Tog några bilder efter åkningen också på frisyren.

En utvakad fläta från nacken upp till en knut.

Eftermiddagen gick till ytterligare ett ispass för Tea. Hon ville dock bara köra 1 timma. Efter det kollade vi på när Tilda och Maja tränade fotboll.

När vi kom hem var jag tvungen att vila en stund. Lite småtrött. Har nog aldrig haft så mycket jobb att göra som jag haft nu det sista. Lite stressande men samtidigt så himla roligt.

Vi har nu väntat in Micke som varit och tränat innebandy. Tjejerna har fixat grönsaksdipp och så ska vi se på Vem kan slå Anja och Foppa. Riktigt bra underhållningsprogram tittar ni också?

Ska planera upp veckan som kommer. Kommer bli massa jobb och så ska jag komma igång och träna. Någon form av träning måndag till fredag. Jag bara måste! Promenad optimalt då jag behöver komma ut och få luft också! Tänker kan inte vara så svårt eller jag vet ju att det är det men ändå. Sedan göra någon form av matschema. Klarar inte av att ha en bestämd maträtt varje dag. Men om jag planerar för några måltider så att jag i alla fall har ingredienserna hemma. Småhandlandet kostar alldeles för mycket.  Så enkla och viktiga saker som verkligen underlättar! Vart hittar ni er matinspiration?

Måla klart Tildas rum. Hålla städat här hemma och så påbörja julpyntandet! Tänk redan 1:a advent nästa helg. Har ni börjat pynta?

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Hej!
    För matinspo, kolla in Jennys matblogg??
    I vår familj med 2 dagtidsjobb, 2 barn med aktiviteter och så bor vi på landet behöver vi veckohandla. Inga direkt bestämda rätter på bestämda dagar, men jag handlar så vi har mat sön-Tors. Fredagar och Lördagar blir det oftast mysmat.