4 kids and braids

Slår aldrig fel…

Hej fredag!

Som ni vet jobbar jag hemifrån. Är väldigt sällan iväg på events och möten.

Idag hade jag ett möte inför ett kommande samarbete. Micke skjutsade tjejerna medan jag gjorde mig iordning. Vi tog båda bilarna en bit in mot Stockholm. Sista biten skjutsade han mig. Gillar inte att köra inne i stan. Hittar inte dessutom och jag och GPS fungerar inte ihop. Sväng vänster om 200 m kan inte avgöra hur långt 200 meter är någon mer med mig?

Mötet gick riktigt bra! Så kul och jag ser verkligen fram emot att börja förbereda första utkastet!

Efter mötet tog jag en promenad till tunnelbanan och sedan vidare in mot Stocholm. Jag hade bestämt mig för att gå förbi Zara innan jag gjorde lite flera måste ärenden. Jobbat så mycket i veckan kände att jag behövde unna mig lite tid för mig själv. Gick runt en stund och hittad massa fint! Men framför allt de där byxorna jag funderat på att köpa. Jag provade dom och det är nog de skönaste byxorna jag provat. Kommer bilder och länkar längst ner i inlägget.

Gick förbi Fabrique och tänkte köpa med saffransbullar hem

Då ringde telefonen. Mollie hade fått jätteont i huvudet efter gympan i skolan. Hon lät så ledsen. Blev både orolig och lite arg. Så himla sällan jag lämnar hemmet och när jag väl gör det så händer det något hemma. Så typiskt. Vill ju finnas där för dom typ hela tiden. Oftast kan jag ju hämta dom på 5 minuter men inte idag. Stressen av att veta att jag var mitt i Stocholm och att jag hade en tunnelbana att ta innan jag kom fram till bilen. Jag skulle inte vara hemma på minst 45 minuter. Hon skulle ligga och vila så länge.

Oron tog över och jag blev så irriterad på mig själv. Hur kunde jag ens bli arg. Inget hon gjorde med mening så klart. Men ni förstår säkert känslan. Förra gången hände också något och gången innan det…

Nu ligger hon och vilar.

Trillingarna var lite rastlösa efter skolan. Maja skulle ha fikat med en kompis som blev sjuk. Fick med sig 2 systrar istället. De tog bussen och åkte ner till Nynäs. Ska alldeles strax hämta upp dom. Tea har 1 h is ikväll. Sedan blir det såklart tacos och tjejkväll. Micke har massor att göra på jobbet så han ska jobba kväll.

Imorgon ska jag ut och åka igen. Tea har sin 2:a tävling för säsongen!

Önskar er alla en underbar kväll!

Inköpslänkar till min shopping idag kommer imorgon. Var alldeles för mörkt att fota när jag kom hem.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.