4 kids and braids

Dagen och inredningstips

  God kväll lördag!

Hoppas allt är bra med er!
Har precis landat i soffan efter en dag med olika upplevelser tillsammans med Tea och Maja. Började dagen med att skjutsa Tea till baletträning. De kör lite extra genom konståkningen. Sedan vidare för att titta på Ung Talang för att se Maja och hennes kompis som 2 av deltagarna.

Det strulade med tekniken för dom så de fick byta låt och inte köra hela dansen som planerat. De skulle dansat både disco och street men det fick bli bara disco. Dom var grymma båda 2 och framför allt så himla glada både innan och efter. Blev ingen vinst men de verkade så nöjda ändå!

Micke och Tilda är iväg på fotbollscup. Blev 2 förluster och en oavgjord.

Vi ska strax gå över vill våra underbara grannar för att umgås en stund. Trillingarna ska ha lite tjejkväll med 2 kompisar. Mollie är hos kompis.

Jag är så sugen på att förändra här hemma och tänker det behöver varken kosta massor eller krävas så mycket!

Jag har tagit in lite mer färg i vardagsrummet!

Nya textilier, nya posters guldananas och London. Ljus, en ny vas och alldeles ljuvliga blommor från min fina vän. Finns massa härlig frukt som man kan använda som inredningsdetaljer!

Kuddfodralet från H&M hittar ni härljuset också H&M Home men finns inte på hemsidan, vasen också H&M finns här. Posters från Canvasbutik ni hittar butiken här.

Alldeles ljuvligt när solen kikar in!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina Bergendahl

    Du är grym, älskar din inredning❤️ kommer nog anlita dig den dagen jag flyttar till hus.. Kram fina du❤️❤️❤️Hälsa familjen?❤️