4 kids and braids

Världens mest okonsekventa mamma

 God kväll lördag!

Som vi längtar! Imorgon kommer Micke hem igen efter 5 dagar i Madrid. Vi är inte vana att vara ifrån varandra så där länge!

Alltså vilken dag det blev.

Maja skulle åka till en kompis, Tea till en kompis och Mollie skulle vara med en kompis.

Himla skjutsande men det är det värt när det är så fina kompisar.

Jag funderade på det igår kväll hur jag ska fixa de här åren som kommer. Igår blev en av tjejerna både besviken och ledsen. Det gör så ont i hjärtat på mig och inget kunde jag göra heller.

Tea blev upphämtad. Jag skjutsad de 2 andra. Min mamma har varit här och hälsat på några dagar och skulle åka hem idag. Innan vi skjutsade henne till pendeln passade vi på att käka lunch jag hon och Tilda

Blev även en liten tur till Haninge och lite shopping på Lager 157. Fyndade 2 stickade tröjor, 2 linnen och 2 par tights för totat 350 kr!

När vi lämnat mormor åkt jag och Tilda hemåt. Jag hade ett jobb att förbereda ett roligt så jag och Tilda hjälpt åt. Medan vi fixade ringde och messade alla tjejer. Jag tappade räkning efter ett tag. Tilda tittade uppgivet på mig efter en stund. Messar i så här ofta alltså OJ!

Jag försöker allt vara bestämd och tydlig när det kommer till kompis lek. Vi hade bestämt att INGEN skulle sova över Å vad slutade det med? Jo jag och Tilda ska sova hemma själv har aldrig hänt!

Alltså jag är inte konsekvent. Vad var det då som gjorde att jag ångrade mig. Jo det var Maja. Alltså att höra henne så glad ja jag kunde inte säga nej. Å då kunde jag ju inte säga nej till dom andra heller.

Någon som känner igen sig???

Blev en kvällstur för mig och Tilda. Istället för att hämta hem tjejerna fick vi lämna lite grejer. Passade på att köpa hem massa god frukt och lite choklad.

Nu ska vi spela WII!

Fick min födelsedagspresent idag från Tilda. En dag med bara henne!

Ha en underbar kväll!

KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thessan

    Ååå vilken mysig dag du och Tilda verkar ha haft. Önskar mig oxå en heldag med bara ett barn i födelsedagspresent. Det kan möte enkelt men tror d jan bli klurigt att få ihop. Ha en skön söndag! Kram

  2. Victoria

    Hej! Så är det för mig också när barnen träffar sina kompisar att när man bestämt säger ingen övernattning så kommer oftast frågan upp ändå de gånger och man hör på dom hur glada dom blir om man säger ja. Jag tror många föräldrar hamnar i samma situation och känner likadant. För mig känns det som att jag inte vill ”belasta” kompisarnas föräldrar om de har annat de tänkt göra. Det är svårt sånt. Vi har fått skaffa extra sängar här hemma för att det händer rätt ofta att kompisarna sover över, ibland blir det ett nej när det inte passar och visst blir det ”snälla mamma” men brukar hålla mig till nej, det går inte denna gången. Viktigt att de lär sig att det inte går varje gång men självklart får man lite skuldkänslor när man säger nej och man vet att de gärna vill. Jag brukar förklara mer varför det inte går så de förhoppningsvis förstår. Roligt är det samtidigt att de har så goda vänner att de sover över hos varandra, det visar ju att de har en bra relation och det är ju något de tar med sig sen när de blir äldre 🙂