4 kids and braids

Cooper test

God kväll tisdag!

Imorse fick vi ställa klockan och gå upp tidigare än vanligt. Tea skulle åka och åka skridskor med en kompis. Tilda skulle åka till Gröna Lund med en kompis och Maja skulle vara hos farmor.

Blev bara Mollie och jag hemma. Hon sov till strax efter 12….

Jag fortsatte röja och städa. Börjar se ett slut på mitt städprojekt. Ska bjuda på lite bilder i slutet av veckan.

När Mollie kommit igång drog hon på sig träningskläder. Jag skulle ta tiden på henne med ett Coopertest. De har fått lite träningsförslag genom innebandyn att köra under sommaren. Tanken var att hon skulle gjort testet i början av sommaren men hon har haft lite känningar i sitt knä.

Idag lyckades hon dock genomföra det. När hon var klar blev jag sugen på att testa jag också.

Jag vill verkligen komma igång med min träning men det tar emot. Känner mig lite som en gnällkärring som klagar över att det bara gör ont men kroppen gör det. För något år sedan var jag och kollade upp min rygg. Jag har alldeles för svaga magmuskler dom innersta. Sedan när jag tränar och tex springer får jag typ migrän efteråt.  Sedan har jag problem med mina knän också. Haft sedan jag var yngre.

Att köra igång och springa 3 km bara så där kanske inte var det smartaste av mig men jag ville bara testa. Det tog emot grymt mycket men det gjorde inte ont någonstans. De 2 första varven var så jobbiga. Vi sprang runt en 400 meters bana. Sedan gick det lite bättre för att avsluta med typ blodsmak i munnen.

Alltså vi snackar 3 km… Jag lyckades i alla fall fixa det och efteråt kände jag mig så nöjd med mig själv.

Jag hoppas att jag kan jobba på med att stärka magen och ryggen. Dricka massa vatten efteråt så kan jag kan börja springa lite granna. Jag är verkligen inte något större fan av att promenera. Jag springer gärna 30 minuter kör lite styrka och sedan klar.

Mollie tog tiden på mig och det blev precis strax under 19 minuter. Ganska så jämt tempo.

Nu ska jag försöka komma igång och träna. Sedan ska jag göra ett nytt test om en månad och se hur det känns då. Inte att jag måste slå tiden,  utan det ska mer bara kännas lättare att springa och inte göra ont efteråt!

Så kul också att göra det tillsammans med Mollie. Vi fick flera timmar ihop nu på eftermiddagen.

Strax innan de andra tjejerna kom hem fick jag fixa en frisyr också. Tjejerna tittar på en serie som heter Livet på Dansakademin. En av tjejerna Mia har just den här frisyren som jag fick testa.

Man delar upp så man har luggen och lite längre bak. Man gör en inbakad fläta som man flätar framåt. När det inte finns något mer att fläta in delar men den i 2 och fäster sedan i bak.

Nu ska jag göra ett utkast till ett samarbete. Sedan kolla igenom briefs för för 2 nya som jag fick idag! Blir lika glad varje gång jag får en förfrågan om samarbete!!!

Sedan ska jag heja på Micke som städar garaget. Han har ett superkul projekt på gång som han kanske ska påbörja när han är klar.  Sedan ska vi avsluta dagen med lite godis och yatzy spel hela familjen.

Kram på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Sprang mycket för några år sedan, men har inte hittat tillbaka efter två täta graviditeter. Efter att ha läst ditt inlägg igår fick jag feeling och tog mig ut på en runda, så skönt! ?‍♀️