4 kids and braids

Billigaste alternativet till pool?

God kväll söndag!

Klyschigt att skriva att tiden går fort men det gör den verkligen. Juli är snart slut och jag hängde liksom inte riktigt med.

Har kommit ner lite i varv och tycker det är ok att vara hemma. Har grottat ner mig lite eller mycket i att städa och röja. Går igenom hela huset och röjer överallt. Igår kväll rev jag ut ett litet litet förråd. När jag hade röjt ut allt var jag helt slut. Fortsatte idag och är inte riktigt klar ännu.

Mollie hängde med kompisar idag likaså Tilda och Tea.

Maja var med mig och Micke. Vi passade på att åka och käka lunch tillsammans. Blev även en tur till Bauhaus. Projekt övervåning går framåt. Morgon ska vi försöka få till listor runt dörrarna. Lister är nog bland det tråkigaste som finns och så är det dyrt också.

När vi hämtat hem Tilda och Tea ville de bada alla 3. Så himla härligt att kunna ha tillgång till en pool hemma.

Ni är många som frågat om just poolen. Tror det kan vara ett av de billigaste pool alternativen.

Vi tänkte först ställa den på altanen detta var för 11 å sedan. Sedan fick vi för oss att vi ville ha den nergrävd så att man liksom kunde hoppa ner i den. Vi började gräva med var sin spade…. Slutade med att vi fick hyra en grävare. Fick hyra den flera dagar…..

Micke byggde en platta under av träskivor som vi sedan lade frigolit över.

I början tog vi upp poolen varje år men de senaste åren har den att stå kvar över vintern. . Vi har fått byta själva pool duken 1 gång då det blev små hål i den. Vi har bytt pump några gånger. Just nu har vi en sandpump. Tror jag det heter.

Är inte helt säker på måtten men tror själva poolen är 5 1/2 x 1.20 märket är INTEX.

 

Micke och barnen badar massor. Flera gånger per dag. Jag som är en av de största badkrukorna har inte ens badat än i år. Har tyvärr aldrig riktigt tyckt om det. Hade lite vattenskräck när jag var liten och det har liksom inte gått över.

Hoppas jag fick med det ni ville veta om poolen. Har ini några frågor bara kommentera.

Önskar er alla en underbar kväll och in fin start på den nya veckan.

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. 4kidsandbraids

      Behöver egentligen inte vara någon större. Tänker när man var liten hoppade man genom vattenspridaren!

  1. Karin

    Vi har haft en liknande pool, grävde oxå ner den lite o byggde altan runt. Vi hsr verkligen oxå använt poolen Såå mycket! Nu håller vi på att bygga en riktig pool. Det går lite segt bara av olika anledningar.. får se om vi hinner bada den här sommaren.
    Jag är på Arlanda, på väg t Munchen för lite kurs imorrn. Mjukstart efter semestern kan man säga.. stor kram fina vän! ? Karin

  2. Sofie

    Tack för inlägget. Har själv tänk liknande lösning. Tömmer ni den på vintern eller är det vatten kvar? Täcker ni över den då också för att undvika snöskador? Är den uppvärmd? Om den är det hur då? Hur rengör ni den? Ledsen för alla frågor ?

    1. 4kidsandbraids

      Hej!
      Vi tömmer ut det mesta vattnet sedan låter vi den bara vara. Vi har ingenting att täcka över den med. Den är inte uppvärmd. Micke har varit inne på att köpa solcellsvärme till den men ingenting vi gjort. Bara kul med frågor! 🙂