4 kids and braids

Nytt kök!

God kväll tisdag!

Hoppas allt är bra med er?

Idag har det varit en liten seg dag. Projekt röja nere våningen är ett ganska så stort projekt. Sedan har jag 10 maskiner med tvätt att ta hand om. Det är dock många dagar kvar tills på söndag då jag hoppas att jag ska ha röjt klart.

Vi tog en liten paus idag och tog med trillingarna och deras bästa kompis till Bounce. Hon fick det av tjejerna när hon fyllde år. Passade på att gå en sväng in på Ikea efteråt.  Vi ska byta kök. Det är dock ett gigantiskt projekt för oss och inte direkt gratis. Jag har fastnat för Brodbyn det grå. Så himla snyggt tycker jag.

Bild inspo Ikea.

Vad har ni för kök?

Jobbiga är med alla tillval. Så snyggt med gasspis men är det praktiskt? Keramikho eller rostfritt?

 

Medan tjejerna satt och käkade middag gick vi omkring och spanade lite inspiration. Vi skulle bytt kök nu sommar men skjuter på det lite granna fram till hösten/vintern. Först måste vi göra klart rummet på övervåningen. Sedan är det återigen det där med tid och pengar….

Nu ska jag fortsätta röja. Ska fixa lite dip och snacks också Vi ska se om vi hittar en film vi kan titta på allihop.

Kram på er och ha en underbar kväll!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Superfint, skulle nog passa in hos er ? Vi har ett från epok, elgiganten. Renlverade rvå boenden på ett år och gjorde likadant båda gångerna, hann ju inte tröttna ? Kan du inte tipsa om lite filmer som ni kan se på alla, behöver inspo ?

  2. Edit

    Det köket bytte jag till, är så nöjd. Bara lådor som underskåp och till sopskåpet har jag touchfunktion, väldigt smidigt. Bänkar i laminat som liknar marmor. Lycka till.

  3. Jenna

    Några bekanta har Norrsjön med tillhörande durkslag som diskho, blev så avundsjuk då jag såg hur rymligt det var! Vi har själv en rund och blir galen för våra durkslag ramlar ner i diskhon och de finns inget enkelt sätt att diska plåtar i den -.-