4 kids and braids

Egen tid

God kväll söndag!

Som ni vet blev jag typ lite deprimerad igår. Det där att vårt äventyr norrut liksom var över.

Eftersom jag sov några timmar där på eftermiddagen var jag väldans pigg på kvällen.

Mollie hängde på sitt rum pratad med en kompis. Tea fick med sig Tilda och Maja ut de skulle sova i tält och Micke  han hamnade i tältet han också.

Jag hamnade dock framför tvn och såg började se en serie. Har ni sett The Bay? Riktigt bra 2 avsnitt fanns det att se. När jag tittat klart kom Tilda och Maja in de vill inte sova i tältet.

Dom var inte heller trötta så vi började röja på övervåningen. Tilda vill möblera och göra sin säng större. Hade lovat henne det innan vi åkte iväg men då fanns inte tiden. Tog som vanligt lite längre tid än väntat men vi blev klara.

Sovmorgon imorse och efter det lite frukost. Micke skjutsade Tea till en kompis och tog med sig Tilda för att hämta upp en telefon. Jag och Maja fick lite egentid tillsammans och bestämde oss för att dra igång byta rums projektet vi pratat om. Ett lite större projekt det också. Alltså hur mycket grejer kan man samla på sig!!! Fick lite smått panik ett tag skulle vi ens klara att reda ut kaoset?

Pausade en stund när vi skjutsade Mollie till tåget. Hon skulle åka och käka lunch med en kompis. Micke ringde och de skulle åka förbi farmor och farfar innan de åkte hemåt.

Jag och Maja passade då på att käka lunch på Plantshopen. Jag käkade buffé och Maja tog pannkakor. Rekommenderas om ni har vägarna förbi. Gick omkring ock kikade på alla härliga växter innan vi beslutade oss för att 2 av dom fick följa med hem.

Fortsatte röja och vi håller på fortfarande.

Jag går all in och röjer riktigt ordentligt när vi redan håller på. Blir en tur till återvinningen imorgon.

Vi pratade om det alldeles nyss jag och Micke. Det är så himla mysigt att få lite egentid med dom var och en. Man märker hur de njuter av det också. Att få all uppmärksamhet. Tror också att det är väldigt viktigt att ge dom det emellanåt.

Jag mår så himla mycket bättre idag. Känner ett lugn i mig och det kan jag tacka tjejerna för.

Nu ska vi fortsätta jag och Maja. Hon driver på mig och det behöver jag.

Hon är så nöjd med sitt rum nu återstår bara att fixa till vårt sovrum.

Någon mer som tycker det är kul att möblera om? Vill ni se lite bilder?

Önskar er alla en underbar kväll!

Å ett serie tips till och ni gillar lite Sci Fiction. The Rook utspelas i London alltså måste åka dit snart igen! Båda serierna finns på Cmore.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Älskar också att göra om! Men ibland kan min man blir helt galen på mig ?
    Wow vilken mysig säng hon fick, ser gärna fler bilder för inspiration. Tack för serie tipsen.
    Kram Jessica

    1. 4kidsandbraids

      Min också men så länge jag fixar allt själv så får jag hållas. Har börjat får bärhjälp av tjejerna perfekt! Kram tillbaks

  2. Agneta

    Ja.Ruminspo är alltid välkommet. Är så skönt att få ordning i sitt hem. Vi bor i lägenhet i London och här är alltid utmaningen förvaring.Just nu står en cykel i vardagsrummet så vi kan använda balkongen.
    Njut av sommarsverige det ska vi göra i augusti.