4 kids and braids

Vi åker vidare

Hej söndag!

Vaknade av att regnet smattrade mot husvagnstaket.

Vi befinner oss just nu ute på vägarna. Vi drar oss en liten bit till norrut innan vi påbörjar resan nedåt igen. Ett mål är att möta upp barnens farmor och farfar i Åsele. Där av valet att resa norrut. Micke har släkt där.

Vi får se vart vi hamnar idag. Kanske Piteå Havsbad. Någon som varit där? Bästa campingen i Piteå?

Många undrar vad vi har för bil. Vi har en Volvo XC90 7 sits. Bekväma säten i hela bilen. När vi är ute å åker gäller vi ofta mitten sätet så att det blir rymligare för alla.

Önskar er alla en underbar dag❣️

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Skulle tipsa er om att fara till Byske havsbad istället. Eller Skellefteå camping. Båda dom är mycket finare och trevligare än Piteå tycker jag!

  2. Erica Jonsson

    Piteå havsbad har en del kul. Själv slår hjärtat lite extra för Byske havsbad. Har inte varit där sedan mamma sålde stugan, men spenderade alla mina somrar där fram till jag var 18 och hade alltid nåt att göra där ☺️?

  3. C

    Gillar inte havsbadet alls :/ gillar tjejerna djur så hade jag åkt till Lycksele och gått på djurparken osv ist ☺️

  4. Linnea

    Jag skulle säga byske camping, super fin och jättebra för barnen, mycket kul att göra. Vi bor själva i luleå och brukar fara till byske över en helg bara men planerar en tripp dit nu i sommar och stanna längre, barnen älskar byske och vi med. De ligger några mil från Piteå ?