4 kids and braids

Skulle aldrig filma det där….

God kväll måndag!

Vi var så trötta hela gänget imorse. Så svårt att komma upp. Jag är fortfarande inte helt piggelin å supertrött typ hela tiden.

Frukost och glosförhör med trillingarna innan jag skjutsade hela gänget till skolan.

Var tvungen att vila ngra timmar när jag kom hem. Lite jobbfixande å sedan var det dags att hämta hem dom små igen. De slutar 12.50 på måndagar. Det hade varit ok i skolan förutom någon liten incident. Ett barn på skolan hade filmat en av tjejerna. När en kompis till tjejerna frågad varför filmar du henne då hade personen svarat skulle aldrig filma det där äcklet. Sedan hade en av tjejerna lånat ut en grej. Då hade personen tagit grejen lindat in den i sitt snorpapper och kastat i papperskorgen. Det är inga stora grejer men mina tjejer tar allt så personligt. Så glad ändå att de står upp för varandra och att de berättar för mig när de upplever tokiga saker i skolan.

Mollie hade fotbollsträning efter skolan så Micke hämtade henne vid strax före 17.

Samtidigt åkte jag och Tilda med Maja till hennes dans. Street och disco på schemat idag. Hon har inte tränat på lite över 2 1/2 vecka. Lite trött innan men ändå så taggad.

Medan Maja dansade har jag och Tilda haft massa egentid tillsammans. Vi har fikat, pratat om livet och suttit och ritat en stund.

Ikväll ska vi käka middag framför tvn och se på Bäst i test. Det har släppts nya avsnitt på SVT play om jag inte helt fattat fel.. önskar er alla en underbar kväll!

Kram från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Jag älskar din blogg och jag älskar hur ärlig du är! Är så himla rädd för såna saker som di a döttrar upplever… Min son ska snart börja i skolan och jag är så orolig över att folk ska säga såna saker till honom.. Han kommer inte förstå det alls och kommer bli så sårad..
    man vill ju finnas där och skydda dom! Usch så himla svårt!

    Många kramar!

    1. 4kidsandbraids

      Hej! Ja det är verkligen så jobbigt! Mycket de utsätts för utanför hemmet som man inte kan skydda dom emot! Vi pratar mycket hemma och hoppas verkligen att det kan hjälpa och stötta dom!
      Kramar tillbaks!