4 kids and braids

NEJ NEJ NEJ….

God kväll torsdag!

Hur har ni det?

Jag skulle vilja tacka er som lämnat kommentar med tips på låtar till Teas 1:a konståkningsprogram. Vi har idag suttit och lyssnat igenom alla förslag så tack Anna, Madeleine och ni andra! Tea har nog mer eller mindre bestämt sig för Justin Timberlake och Can’t stop the Feeling från filmen Trolls.

Mollie klev upp strax efter 5 imorse också för tidig fotbollsträning. De kör ju 2 morgon pass och 2 eftermiddagspass. Imorgon fredag skulle bara 10 elever bli kallade utifrån prestation men tränaren tycket att alla kämpat på så bra så det blir träning för alla imorgon!

Vi kom upp i tid imorse vi andra och han äta frukost i lugn och ro. Hann tom platta lite hår. Hör inte till vanligheten! När jag skulle lämna tjejerna säger Tea mamma har jätteont i magen. Hon såg alldeles blek ut och jag förstod att hon menade allvar. Det går magsjuka på skolan och jag tänkte direkt NEJ NEJ NEJ…. Magsjuka är nämligen bland det värsta jag vet. En gång var jag och alla tjejerna magsjuka samtidigt de var bara några år gamla och Micke var inte hemma. DET VAR VIDRIGT!!!

Vi sade hej då till de andra och skyndade hem. Bäddade ner henne på soffan under både täcke och filt. Jag fryser ändå mamma. Efter någon timma på soffan var hon hungrig. Efter några ytterligare några timmar började vi förstå att nej det var nog inte magsjuka utan mer en riktigt ordentlig träningsvärk i magen. Hon har ju ökat mycket med sin träning! Vi spenderade tid tillsammans på soffan med att titta på youtube. Vi såg bland annat på när Matkoma när de åt massa menyer från MAX alltså hur kan man äta så mycket? Man vill ju inte se på mat om man mår illa direkt…. Nu ikväll har hon studsat som vanligt….

Tilda ringde när de slutat och jag åkte upp och lämnade hennes fiol. Ja första fiollektionen för i vår. Efter lektionen var hon helt lyrisk! BÄSTA läraren mamma ny lärare för i vår trodde först inte det skulle bli något!.

Bjuder på en bild från dagen när de hade fiolkonsert strax före jul. Hopplöst att fota när det blir så himla mörkt fort….

När Tilda var klar var det dags att skjutsa Mollie till hennes rehabträning. Vi trodde det skulle bli sista gången men det ser inte riktigt ok ut ännu. Nu ska hon köra övningar 2 dagar i veckan i 5-6 veckor innan hon ska tillbaks. Det viktigaste är dock att hon inte har ont längre!

För er som är nya kan jag berätta att Mollie började få ont i sina knä och det gick inte över. I höstas fick vi kontakt med en riktigt bra sjukgymnast och sedan dess har det bara blivit bättre och bättre.

Nu ska jag strax åka och hämta upp min mamma som ska komma på besök!

Har ni några planer för helgen? Tea har konståkningsträning några pass och sedan ska vi stå i kafeterian några timmar på lördag med Mollies innebandylag. Annars inga direkta planer. Tänker mycket soffmys och massa bra filmer fast det känns som vi sett alla….

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inägget!

KRAM från mig!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bex

    Väldigt bra att du tog hem Tea och inte chansade på att det skulle gå över! Har märkt att så himla många gör det och så blir halva klassen sjuk sen, inte ok!

  2. Linnea

    Hej! Bor också i Nynäshamn och är på jakt efter en riktigt bra sjukgymnast. Vad heter den som Mollie går hos? 🙂