4 kids and braids

Vi blir lite trötta på varandra emellanåt fast vi tycker om varandra…

Go kväll torsdag!

Efter lite mindre än 2 timmar i skolan började tjejernas jullov! Tror dock att dom hade kunnat gå några timmar till. Dom blev ju sjuka förra veckan och missade några dagar och så har dom så himla roligt ed en massa underbara kompisar. Mollie däremot har längtat massor. Hon var ganska så nöjd med sina betyg tycker dock att hon ska vara mer än nöjd!

Efter att ha fixat i några timmar med ett samarbete som kommer i vår tog vi jullov allihop. Nej nästan alla pappan jobbar några dagar till. När han kom hem från jobbet drog vi igång och fixade lite julgodis. Det blev både rockyroad, knäck och en självklarhet i våran familj trillingnötter! Trillngnötter är nog det enklaste och godaste julgodiset man kan göra Rosta hasselnötter i ugnen ta bort det yttersta skalet, smält möjkchoklad och bara blanda ihop. Fördela 3 och 3. -Mamma det kan bli någon 4-ling nöt också det gör inget va? Finns ett inlägg på my stories på Instagram.

Tjejerna ville fortsätta julmyset så det blev pepparkakshus också.

Granen är klädd och julklapparna inslagna.

 

Japp vi är redo för julafton som för våran del kunde vara imorgon! Tjejerna längtar så otroligt mycket efter att få öppna julklapparna!

Vi har inga direkta planer för helgen lite skönt är det men är rädd att tjejerna kommer vara lite rastlösa. Så synd att den snö som kom försvann annars hade man kunna planera in lite pulkaåkning men vi hittar något att sysselsätta oss med!

Det har inte bara varit så där mysigt idag. Tjejerna behöver oftast några dagar innan de kommer ner i det där med ledighetsfeeling. Dom är rastlösa och retar sig på varandra vilket dom inte gör så ofta annars och det blir konflikter som inte heller brukar uppstå.

-Mamma, sa Maja och tittade på mig när jag efter antal tillsägningar höjde rösten lite granna. -Tror du att du hade önskat att du hade varit trilling när du var liten? -Varför undrar du svarade ja. Ja du verkar tycka att det är så roligt hela tiden men det är det inte. Vi blir lite trötta på varandra emellanåt fast vi tycker om varandra.

Tänker ibland om det hade funnits 2 Karin till förutom mig…

Ni som har barn som också gått på jullov idag kan ni känna igen er?

Tjejerna ska gå upp och lägga sig nu och titta på en film. Jag och Micke ska provsmaka julgodiset eller ja äta lite mer för smaka har vi redan gjort flera gånger om och se om vi hittar någon film att se?

Har ni något bra filmtips att komma med!!

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Kan verkligen tipsa om Christmas Chronicles som finns på Netflix. En otroligt sevärd film för hela familjen! Vilka vackra flickor du har!