4 kids and braids

Mutor och mutor och prata pusselbitar med telefonisten till tandläkaren

Go kväll!
När dagen börjar helt fel är det lätt att den fortsätter så. Alltså vet inte vad som hände imorse men det tog liksom bara tokstopp. Slutade med att jag mutade tjejerna (ja jag jobbar med det ibland) slajm inköp i leksaksaffären blev mutan. Jobbdagen gick så där kom liksom aldrig riktigt in i matchen typ. Sedan när jag var på väg hem hämtade upp tjejerna och sa att jag planerade att vi skulle åka hem och ta det lugnt och förbereda middagen frågade Tea men mamma har inte jag konståkningsträning. HADE HELT GLÖMT! Hämtade upp tjejerna 15.45 blev bara till att åka direkt hem och hämta konståkningsväskan. Mollie hade kompis hemma och de hade tagit med sig Maja hem. De hade hunnit äta mellis så får oss andra fick det bli mellis i ishallen. När träningen var slut åkte vi direkt till leksaksaffären för slajminköp sedan tillbaks till innebandyhallen för Mollies innebandy träning. Trillingarna sysselsatt sig med att leka under tiden så jag kunde luta huvudet tillbaka och bara titta på träningen. Otroligt avkopplande faktiskt. Sedan hem och fixa middag. Varm smörgåstårta var jag sugen på men det var inte tjejerna…. Tilda tyckte vi skulle köpa med en pizza hem…. Bad tjejerna läsa läsläxan för mig och där kunde nog kvällen slutat typ. Ni vet eller kanske känner igen känslan när det blir lite för mycket.
Japp nu har jag ialla fall ätit mig mätt. Har lovat tjejerna fruktsallad i sängen. Japp ytterligare en muta. Ville ha en liten stund för mig själv här nere innan läggdags.
Ett verklighets inlägg här på bloggen pappan är på julbord om det är någon som undrar om vi inte kunde dela på kvällen. Sedan vet jag att man kanske måste ta bort vissa saker ibland och denna kvällen tog jag faktiskt bort ett tandläkarbesök. Ringde tandläkaren imorse och sa jag får inte ihop mitt livspussel i em är det för sent att boka av tiden? Hon skrattade gott åt mig. Jag sa nått om små och stora pusselbitar…. Hon måste ju trott att jag var helt förvirrad. Fick i alla fall avboka tiden och ficks en ny tid imorgon….
Nu ska se om jag hittar någon passande bild till det här inlägget… Nepp inte det heller….
KRAM PÅ ER och sov Gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.