4 kids and braids

Känner mig lite lost…

  God natt onsdag!

eller

God morgon torsdag!

Idag hade tjejerna sin 2:a skoldag.

Igår morse var det inte så svårt att få upp dom. Imorse var det nästan helt omöjligt. Dom var så himla trötta. Dagen igår blev lite så där för en av tjejerna. Kan säga en sak det tuffast med att vara mamma är helt klart hur sårbar man blir och så ta det x 4. Har skrivit det förut men när tjejerna är ledsna över något ja då tar det mig otroligt hårt.

Igår försökte ändå hon som blev drabbad ändå göra det bästa av situationen. Hon hörde att jag blev ledsen och bytte samtalsämne. Mamma hur har din dag varit då? (Hon ringde när hon slutade skolan).

Jag har haft 2 dagar där jag nästan inte fått något gjort alls. Om jag ska vara helt ärlig känner jag mig lite lost i mig själv. Jag känner mig lite snuvad på sommarlovet. Ja det känns faktiskt så det gick liksom för fort. Jag är inte klar med sommarlovet jag vill ha mer.

Det är ett nytt sätt att jobba för mig det här med att vara influencer. Ett jobb som man lever i. Lycka till en del men otroligt krävande till en annan. Vissa dagar finns det inget som inspirerar mig hur ska jag då kunna inspirera andra. Det är ett annorlunda arbete. Känns liksom inte som att jag varit ledig.  Du är beroende av att mailen fylls på med förfrågningar. Tidigare var det även så att när du fick en förfrågan och godkände den visste du att samarbetet blev av. Nu jobbar vissa med att jag godkänner men sedan måste kunden i sin tur godkänna mig. Blir en liten utdragen process och där går man och hoppas. Speciellt om det är ett samarbete man verkligen tycker är roligt.

Många företag är otrolig snabba på att återkoppla och framför allt vara tydliga. Sedan finns det andra. Något som är otroligt stressande det är när man inte får mailsvar tillbaks. Alltså man svarar på något och säger ok sedan händer det liksom inget mer.

Jag har så otroligt mycket att jobba på när gäller mig själv. Att inte bli allt för besviken när det inte går min väg.

Jag har börjat sätta upp vissa mål för mig själv. Områden som jag känner att jag både vill och behöver utveckla. En fotokurs står högst upp på listan. Sedan vill jag investera lite i mig själv. Enkla små sakar som jag tror jag kommer må bättre av.

Måste bara pausa lite först innan jag tar tag och jobbar på enligt planen. Andas lite. Försöka släppa oron över vad som händer i skolan. Alla 4 hade faktiskt haft en riktig bra dag idag. Mollie var mer nöjd än igår och trillingarna tyckte att dagen hade varit perfekt. Flera sådana här dagar mamma så blir det hur bra som helst. Vi hoppas på det.

Vi har även börjat med lite nya rutiner här hemma. Alla ska ligga i sängen vid ett visst klockslag. Har varit dåligt på det eller det har varit svårt. Känns mer möjligt att genomföra just nu. Tjejerna är så pass stora att dom förstår att det behövs. Tror det kommer hjälpa till för mig att känna mig lite mer ”olost”.

 

Sov gott!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.