15 Banana coconut caramel muffins
Vispa 2 ägg med 1,5 dl socker poröst.
Sikta i 3 dl vetemjöl, 2 tsk vaniljsocker och 2 tsk bakpulver.
Vänd ner två mosade mogna bananer, 1 dl kokosflingor och 50 g smält smör.
Rör försiktigt ihop till en jämn smet.
Klicka ut 1 msk smet i 15 muffinsformar, tryck ut lite kolaglassås i varje form och toppa med ytterligare en msk smet.
Grädda i mitten av ugnen på 200 C i 15 minuter till de är gyllenbruna.
Muffinsarna är jättegoda och saftiga som de är, men blir inte sämre med lite frosting ;).
Chokladfrosting
Vispa 50 g rumsvarmt smör och 200 g Philadelphia färskost till en fluffig och smidig kräm. Rör i 3 dl florsocker och 2 msk kakao till en jämn kräm.
Använd sprits för att dekorera muffinsen.
Muffinsformar, cupcake liners och cupcake toppers med Mumin kommer från Kalasform.