Det ljuva 40+ livet

Krämig nyttig bananglass med blåbär

bananglassSå enkelt gott och nyttigt. Här hemma äter vi just nu bananglass med olika smaksättning till frukost, kvällsmat och som mellis. En given succé!
Naturligt söt av bananen – inget tillsatt socker och laktosfri.

bananglass2

Krämig bananglass med blåbär och vanilj

    2 mogna bananer frysta i skivor
    1 dl frysta blåbär
    1 tsk vaniljpulver
    1/2 dl mandelmjölk

Kör bananskivor och blåbär i en mixer tills de blir smuliga. Tillsätt mandelmjölk och vaniljpulver och mixa till en krämig koncistens. Man kan behöva peta ner från kanterna med jämna mellanrum. Servera direkt eller ställ in i frysen en stund för en fastare glass. Njut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.