Nettan

Kontraster

Förra onsdagen spenderades med kollegor på julbord och sedan champagne med vänner på Sturehof. Idag är det onsdagskväll igen och jag sitter hemma i soffan, tittar på film och hör hur sonen hostar i bakgrunden.. 🙁

Man måste ju ha lite variation här i livet, eller vad säger ni? 😉

 

Idag har verkligen varit en hemmadag, fortfarande hemma med Hampus som är sjuk. Myst i soffan och bara tagit hand om han bortsett från en liten snabb visit i Täby, sen hämtade vi hem Jennifer och vi fortsatte att bara varva ned och vila upp oss. Även Jennifer började klaga på ont i halsen nu under kvällen och hostat lite sen hon gick och la sig, hoppas verkligen att det ”bara” är en förkylning och att hon inte blir lika dålig som Hampus har varit.

image

Inte ofta han ligger så här stilla, men man får passa på att mysa ordentligt nu när han är sjuk. Lite ovant att han vill ligga nära eller i knät och bara mysa.

 

image

Men ibland är det ganska så skönt att få byta vardagen mot lite extra vardagslyx, som förra onsdagen! Tanken var att ta ett glas champagne bara med en vän, gjorde en chansning att hon slutat jobba då jag lämnade julbordet vid 23-tiden. Sen fick vi sällskap av våra män då de precis slutat jobba också (eller de har ännu inte gift sig men snart så). Länge sen vi träffades allihopa så vi blev kvar ett tag, fick ett bord inne i restaurangen så slapp vi stå och trängas i baren. Galet vad mycket folk det var ute en onsdagsnatt! Ville fira lite att Magnus gjort sin första Nobelmiddag också 🙂 Så ville vi såklart höra lite om maten och hur det gått!

Ja ska man träffa vänner som jobbar i restaurangbranschen så blir det ju lite sena tider 😉

 

Och nästa onsdag då är det JUL!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.