Nettan

Fortfarande VAB

Hampus fick feber i fredags och jag är fortfarande hemma med honom, ser ut som om vi blir hemma resten av veckan.

Tror inte han orkar med skolan imorgon, se är det sista skoldagen på fredag men känns onödigt att chansa då och riskera att han blir sämre igen eller tappar energin för att bli dålig igen till helgen. Testat att bara göra lite små turer för att se vad han har energi till nu, idag blev det snabbvisit i Täby C precis när de öppnat, till dansskolan och hämta Jennifers mobil som hon tappat där och 5 minuter inne på Geggamojas lagerutförsäljning i Täby. Totalt var vi borta 1,5 timme. Hampus var helt slut på vägen hem i bilen, så nej skola är han inte redo för…

Verkligen dålig tajming, han som aldrig är sjuk annars. när jag tog ut VAB i söndags så var det första gången det här året! Vet att han hade hög feber i 24h någon gång i Januari/februari, men då var vi ändå lediga.

Den här veckan i skolan så har det varit julpyssel, gosedjursdisco och jullunch bland annat. Allt det missar han 🙁

Nu har vi iallafall sysselsatt oss med lite spel, men sen ville Hampus lägga sig ned och vila lite. Han hostar för fullt och jag börjar undra om inte ett läkarbesök borde bokas imorgon… Febern har gått ned men hostan låter inte bra.

IMG_20141217_122626

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.