Nettan

Härliga karibien

Förra veckan var jag iväg med några kollegor på produktpresentation på Vings huvudkontor, väldigt givande måste jag säga. Vara först väldigt tveksam till om jag skulle gå då jag hade varit hemma med en envis förkylning, men ändrade mig i sista sekund.Så otroligt nöjd över att jag kom iväg!

Den här kvällen var vi gaska få deltagande, trevligt då man hann pratas vid med representanterna från Ving och kollegor från andra kontor som man annars bara pratar med per telefon. Så otroligt mysigt på Vings huvudkontor där man nästan skulle vilja flytta in 😉 Vi blev bjudna på god mat medan vi lutade oss tillbaka i de härliga fåtöljerna och lyssnade på infon.

Kvällen var otroligt givande, först info om reseförsäkringar via Gouda sedan inspiration från Grekiska öar och filmklipp från Kanarieöarna. Men framförallt så inspirerades vi av infon och filmerna från några av de karibiska öarna som Ving har i sitt program, vilka drömställen! St Martin/St Maarten var favoriten för mig och kollegorna från mitt kontor, en riktig dröm destination! En ö som har något som passar alla, barnfamiljer, unga par och även pensionärer. Någon som varit där?

image

 

image

 

Bilden ovan som låg uppe ganska så länge innan de drog igång presentationen är från Sunprime Miramare på Rhodos västkust, spenderade våran bröllopsresa det är precis så underbart som det ser ut på bilden!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.