Liniz's resor

Vinn LEGO Adventskalendrar

Första advent närmar sig med stormstag och det är högtid att införskaffa adventskalendrar åt barnen. Jag tycker LEGOs Adventskalendrar är toppen. De har tre olika i år som är  Lego Star Wars, Lego City och Lego Friends adventskalendrar. Oscar har fått önskat sig en vilken han ville ha, så det blev en Lego City Adventskalender i år. Så jag ser nog lika mycket fram emot som honom att öppna luckorna och se vad det är i varje lucka.

Har du införskaffat någon adventskalender ännu åt dina barn? Annars har TRE av er chansen att vinna dessa TRE adventskalendrar.

 

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen  OM du vill i en kommentar samt om vilken av adventskalendrarna du vill vinna?

Tävlingen pågår tom 22  november 23;59

Lycka till!!! :)

****************************************

Vinnare blev;

* Lego City; Coach Milla

* Star Wars: Jessica S

* Friends; Matstugan

***************************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessan Sjölin

    Alltid kul att kunna glädja barnen.
    Är gärna med i tävlingen.
    Lego Friends står högst på listan och sedan Lego City.
    Kram Tessan Sjölin

  2. Jennie frendin

    Hej Lina!
    Här vet jag grabbar som skulle bli ÖVERLYCKLIGA över att få dessa spännande kalendrar.
    Just nu är det svårt att finna julglädje och detta skulle verkligen göra mina killar pirriga i magen.
    Tack för en fin blogg med fina tävlingar! ❤️❤️❤️

  3. Cecilia Max

    Jag håller på att packa inför vår resa till Thailand. Vi ska vara borta nästan hela december och det skulle vara en härlig överraskning till mina legogalna små grabbar. De skulle mest gilla lego city.

  4. Fröken M

    Viggo skulle bli så glad för en lego city eller lego starwarskalender! Dock har deg varit så rörig hemma hos oss på sistone att jag inte fått tummen ur att skaffa någon kalender alls.
    Därför hoppas vi på tur!
    Delar på fb – Michaela Ambjörnsson
    Kram

  5. Marie Krantz

    Hejsan !

    En Star Wars kalender är ju verkligen drömmen när man är liten. Som en liten julklapp varje dag fram till jul.Spänningen, överraskning och lek det skulle bli här hemma hos oss. En önskan som skulle slå in före jul. Få överraska honom med detta och se lyckan i en liten killes små ögon skulle värma ett mamma hjärta. Delar på FB / Marie Krantz

  6. E.K

    Vilken rolig tävling. I denna blir det ju en liten vinst varje dag fram till jul, kul! Lego friends skulle förgylla dotterns dagar fram till jul.

  7. Bella

    Jag vill vinna denna till min sambo! Han är ett riktigt lego fan och jag ser det lilla barnet i honom när han suktar efter denna på Coop! Han har faktiskt sagt att han gärna vill ha en sån här. Så istället för att köpa en, så kan jag gärna vinna en till honom 🙂 Då hade han blivit så lycklig!

  8. EmmaJ

    Lego city julkalender skulle jag vilja få om jag hade turen att vinna! Tänk vilken mysig lek december det blir med denna julkalender!

  9. Gunilla Egelstad

    Friends
    Delat på FB
    Min guddotters mamma nu innan jul ska slippa stressa…
    Därför vill jag ge denna till världens finaste prinsessa!

  10. Lina Eckerström

    Min äldsta dotter såg en av Legos adventkalendrar häromdagen och har inte pratat om nåt annat sen dess. En LEGO Friends till henne hade vart en fin överraskning den 1 dec 🙂

    Har det på facebook – Lina Eckerström

    Ha en fin dag !

  11. Lina - Mamma till Elias & Meja

    Jag vet en liten lego tokig kille, min lilla Elias 4 år gammal som skulle bli UPP ÖVER ÖRONEN lycklig om han fick en Lego City kallender att öppna fram till jul. Vem gillar inte små överraskningar?! Den här lilla killen kan sitta i timmar och bygga, varför inte låta honom få bygga lite till?! 😀 Hejja Hejja Hejja!!

  12. Vanja

    Vill vinna lego star wars åt en liten kille där varken han eller mamman har råd att köpa det som han tycker är sååå häftigt

  13. liselotte

    Jag är jättegärna med och tävlar om en Lego city kalender till mitt barnbarn Hugo. Han älskar lego, och allra främst det som hör till lego city. Han skulle bli så glad över en vinst här.
    Mvh Liselotte

  14. Jessica Johansson

    Åh vilken som helst skulle passa någon av mina barn.
    Lego Friends till min prinsessa.
    Eller Lego Star Wars till min prins
    Eller Lego City som de skulle kunna dela på.

    Skulle vara helt underbart och vinna någon då mina barn tyvärr inte kommer kunna få julklappar i år pga ekonomin. Och om vi får ihop något så blir det bara något litet. Så få bidra med nån sån här skulle göra deras jul.

  15. Jessica Johansson

    Åh vilken som helst skulle passa någon av mina barn.
    Antingen Lego Friends till min prinsessa.
    Eller Lego Star Wars till min prins
    Eller Lego City som de skulle kunna dela på.

    Skulle vara helt underbart och vinna någon då mina barn tyvärr inte kommer kunna få julklappar i år pga ekonomin. Och om vi får ihop något så blir det bara något litet. Så få bidra med nån sån här skulle göra deras jul.

  16. Amanda

    Jag delar på min logg – Amanda Ydnäs
    Och jag önskar vinna en Lego star wars till min äldsta grabb som inget önskar sig hellre. Choklad och godiskalendrar är inget alternativ för oss då han sen födseln har sondmatats och inte kan äta själv.
    Hoppas på tur!

  17. Jessica Sundberg

    Åh, Gustaf skulle älska att få en Star Wars-kalender. Han älskar Lego och Star Wars och varje dag fram till jul skulle bli så mycket bättre om han fick det bästa han vet varenda dag!

    Kram!

    delar som jessica sundberg1

  18. Aniika

    Åh, den här tävlingen måste jag helt enkelt vara med på! Sebastian, vår 6-åring, är helt tokig i både Star Wars och LEGO, så kombinationen Star Wars och LEGO lär bli den ultimata succén här hemma!

    Ha en fin dag! /Annika

  19. Mikael

    Om jag vann vore min fantastiska dotter på 7 år oerhört glad för en Lego Friends adventskalender, hon hade också blivit mycket glad för en Lego City då det är dessa två legotyper hon har här hemma.

  20. Matstugan

    Åhhh, min dotter Annie skulle bli galet lycklig av Friendskalendern och jag skulle bli så glad för då skulle jag kunna skippa, för en gångs skull, att slå in 24 små paket till en hemmasnickrad julkalender. Kram:-)

  21. Eva Flood

    Gillar delar på FB,EVA FLOOD
    Star Wars kalendern står på önskelistan i år.
    Konstig står att jag redan lämnat en sådan kommentar.Provar igen

  22. Marie Öberg

    Vilka fina kalendrar! ☺️
    Lego City skulle jag så gärna vilja ge till min son. Oh, så glad han skulle bli! ☺️

  23. axdal

    delat på facebook (alexandra dahlberg)
    jag önskar att min minsta tös kunde få vinna en lego city kalender. hon tål inte mjölk och kan därför inte få dem där vanliga chokladkalendern som vi tidigare köpt till hennes syster men nu får vi tänka om och Legokalender är ju toppen.

  24. Sofi

    Skulle gärna vilja vinna en city kalender, som jag faktiskt skulle ge till min man, aldrig för gammal för lego 🙂 han skulle bli överlycklig, brukar alltid ge honom någon typ av julkalender. En lego kalender skulle gå rakt in i hans hjärta – älskar att se den känslan <3

  25. Mamma i Stan

    Gud vilket sammanträffande, jag sa just till Pennans pappa att ”fasiken ska vi inte skaffa en julkalender till Pennan ändå” och så sladdade jag in på din blogg. Så nu håller vi alla tummar och tår för en Lego Friends. I så fall kommer det bli första julkalendern och första legot här hemma. Verkar passa henne perfekt för hon gillar smågrejs att pilla med!

  26. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna Lego City till min dotter Alva. Hon vill ha lite annat lego än det typiska ”tjej legot” som hon redan har här hemma. Denna skulle där med passa alldeles utmärkt och överraska henne stort.

    Delat på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  27. Sara C

    Jag är gärna med och tävlar om en Lego City-kalender. Jag tror att den skulle roa hela familjen men framförallt sonen på snart 4 🙂

  28. nettan

    Lego Frienda är båda mina barns favorit, de har gått och spanat in kalendrarna varje gång vi är i en butik där de finns.

    Delar på fb, Jeanette Santesson

  29. Therese Broman

    Åh en friends adventskalender hade (jag) min dotter Hanna velat vinna. Jag hade blivit extra glad eftersom min egna adentskalender förra året blev en besvikelser för barnen… vill gottgöra dem iår… och då hade ju denna vinsten varit så perfekt! 🙂

  30. Klaudija Martinovich

    Jag är ett stort fan av Star Wars och samlar på allt som jag kan få tag på om filmerna. Det enda som jag inte har i min samling är en Lego Star Wars Adventskalender, så om jag vann denna så skulle jag bli världens lyckligaste. Jag delar detta inlägg på min facebook på mitt namn Klaudija Martinovich.

  31. Hanna

    Åh en city eller star wars skulle göra femåringen här hemma helt överlycklig 🙂
    Har faktiskt aldrig testat legos kalendrar innan men förstår att de är en hit! Har delat som Hanna Wolter på FB

  32. Vanessa

    Här har vi en liten Fred som är legotokig och skulle bli superglad om han vann Lego City kalendern. Mvh Vanessa (Delat

  33. Yasmina

    Åh, en sån skulle Elias vilja vinna och Star wars står högt på listan. Skulle vara perfekt att ta med till Thailand.

  34. Evelina

    Jag tycker också att dessa kalendrar är gräjt!! Så jag håller tummarna för att vinna en med Lego Friends, då skulle en stor tjej här hemma bli glad 🙂