Liniz's resor

Vinn VIP-biljetter till The Fooo på Parken Zoo Eskilstuna

Den 9 juli spelar det populära bandet The Fooo på Parken Zoo i Eskilstuna, så nu har jag fått nöjet att tävla ut FYRA VIP-biljetter till TVÅ av er. Du kan dessutom få hela TRE vinstchanser, genom att lägga upp ditt vrålogram på instagram och tagga bilden #vrålogram och @parkenzooeskilstuna. Ett roligt sätt att vinna en heldag på Parken Zoo och till deras vrålhäftiga dinosaurieutställning.

Passa på att gå en heldag i djurparken och se dinosaurieutställningen och avsluta med The Fooo konserten på kvällen.

pressbild the fooo

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status . Har du inte FB, så maila gärna inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig [email protected]

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i, i en kommentar och motivera varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 2 juli 07;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;
* Emma E & Ida
Stort grattis!!!
*********************
Vinnarna presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vill man ha vinsten direkt så var noggrann och kolla i detta inlägg samma dag 2 juli.

(Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag vill jätte gärna vinna biljetterna till The Fooo. Skulle vara en riktigt kul upplevelse! Då jag är ett stort fan till killarna. Lyssnar väldigt ofta på deras låtar. Älskar det dom gör och uppskattar det verkligen. Men har aldrig varit på en konsert. Det är första gången jag går på en konsert. Så någon gång vill jag jätte gärna göra det. Och nu såg jag din tävling. Så håller tummarna. Vill verkligen jätte gärna vinna då killarna betyder allt. Älskar verkligen det dom gör. Och någon gång skulle jag jätte gärna vilja stå där i publiken och visa hur tacksam jag är. En dag på parken zoo skulle vara perfekt. Älskar verkligen djur, och sedan avsluta kvällen med The Fooo. Verkligen en dröm kväll ! Har faktiskt drömt om att jag är med och tävlar om en sådan här upplevelse, men sedan förlorade jag och vann ingenting. Men hoppas att det bara var en dröm och att det kanske blir att jag vinner istället. Skulle vara riktigt roligt. Bor en bit bort från Eskilstuna, men vad gör man inte för att åka på en sådan här underbar dag ! Killarna gör att jag klarar av alla jobbiga dagar, bara att sätta i hörlurarna och sätta på en låt av dom, man tänker bort det jobbiga och blickar framåt istället. Så skulle verkligen vara hur underbart att se dom som hjälper och gör en på bra humör dag efter dag framför en. Till och med nu sitter jag och lyssnar på The Fooo och hoppas på att jag vinner, eftersom det skulle verkligen betyda allt. Såklart skulle jag ta med min allra bästa vän, vi båda hjälper varandra och hon hjälper mig. Så nu vill jag tacka henne med det här att hon alltid finns och ställer upp för mig ! Vi skulle äntligen få göra en riktigt underbar dag tillsammans som riktiga bästis fan till killarna.

    kram !

  2. Kathrine

    Vill självklart vinna så vi kan få uppleva nått fint i sommar när maken ska jobba hela sommaren pga arbetslöshet & studier. Skulle ta med småtjejerna på äventyr under vår ”snålsommar” i år.
    (Köpa till en biljett i värsta fall.)
    Tävlar i mitt namn:kathrine Pettersson Sjörup och delar självklart.

  3. Linnea

    Jag vill vinna biljetterna för att jag vill så jätte gärna träffa personerna som jag verkligen ser upp till och som är mina största förebilder. Jag har följt dom så otroligt himla länge, men har aldrig fått träffa dom. Tänk dig hur hårt det tar på mig, att aldrig få se eller träffa dom som jag älskar och verkligen ser upp till. När mina kompisar kommer springande till mig och berättar allt om hur deras konsert var och hur fina bilder mina kompisar har på killarna som dom har tagit, och där står jag med tårar i ögonen och med bilder från google, men dom är fina ändå, och hoppas på allt att jag någon gång kommer få träffa dom. Dom här VIP biljetterna är min enda chans. Min enda chans att få se dom. Jag skulle bli så otroligt mega super glad om det stod mitt namn som vann biljetterna. Jag skulle inte ens kunna beskriva känslan.

    Jag lyssnar dagligen på deras låtar. Önskar att jag någon gång kommer få se dom LIVE, istället för att lyssna och se på youtube. Jag gör verkligen allting för att få gå på deras konserter. Men alltid är dom för långt bort, eller så kan jag inte. Men nu såg jag att dom skulle ha en aning nära mig, bor en ganska så lång bit ifrån Eskilstuna. Men har frågat min pappa om han kan skjutsa mig, och han ställer upp bara jag vinner. Annars får jag vänta tills nästa gång. Jag hoppas verkligen att det kanske ska bli min tur att vinna nu. Då jag alltid har förlorat i att vinna biljetter. Jag har alltid otur i tävlingar.

    Killarna hjälper mig verkligen. Ocn det är sant. Jag visste inte först hur ett killband kan hjälpa en upp till toppen hela tiden bara av att lyssna på en av deras låt varje dag. Men sen lyssnade jag på The Fooo. Och det stämmer verkligen, man blir glad inombords och utombords, glad överallt! Jag skulle verkligen bli mer än glad av att vinna tävlingen, att få se dom som en VIP. Riktigt underbart!! Jag skulle vara glad varje dag utav att bara tänka tillbaka då jag fick se mina idoler.

    Jag skulle såklart då ta med min pappa och min bästa vän. Om vi vann VIP biljetterna så skulle pappa ha någonting att göra medan jag längtade till att få träffa The Fooo. Jag skulle inte ens kunna somna kvällen innan. Jag älskar djur, och Parken zoo skulle passa oss alla perfekt. Min bästa vän skulle skrika sig hes, hon älskar också The Fooo. Hon skulle bli så glad, och vi får då en heldag tillsammans med vårat favoritband. Helt sjuk känsla att bära med sig hela livet!! Underbart.

    Så att vinna biljetterna skulle verkligen betyda allt. Jag skulle bli så himla glad, vara glad hela livet ut. Det är min enda chans att se mina favoriter. Min enda stora chans. Eftersom alla andra biljetter är slut. Jag tänkte gå när dom är i Skansen, men den missar jag också då jag är i Turkiet. Så jag hoppas att turen ligger hos mig nu, hoppas och håller tummarna.

    Killarna kommer leva i mitt liv hela tiden, då det är dom som hjälper mig från botten till toppen!

    Ha en fortsatt bra dag, kram !

    (min mail har krånglat lite, så hoppas du fick meilet, annars får jag skicka om från min pappas! Men du får säga till om du inte fått det 🙂 )

  4. nettan

    Min dotter skulle skrika sig hes om hon fick ta del av detta pris 😉 The Fooo är verkligen populära och gillas av dottern! Dessutom låter ju parken zoo väldigt trevligt, var nog minst 3-4 år sedan vi var där senast.

    Håller tummarna!

    Delar på fb, Jeanette Santesson

  5. Evelina Ågren

    Har mejlat dig om tio personer, och länkat dig där 🙂

    Jag skulle jätte gärna vilja vinna VIP-biljetterna eftersom killarna betyder precis allt för mig. Och då menar jag verkligen allt. Jag lyssnar hela tiden på dom. Har varit med i dom flesta tävlingarna, men alltid haft otur och inte vunnit något. Har följt dem ganska så länge, har varit på en konsert. Missat resten eftersom det är ganska så svårt att komma till dom. Men nu äntligen såg jag att dom skulle ha nära mig, så hoppas på allt! Eftersom jag verkligen vill se dom, mer än någonsin. Skulle vara riktigt underbart att se dom som en VIP, underbart att se dom i överhuvudtaget. Så nu skulle jag jätte vilja vinna biljetterna. Det är min enda chans att se mina killar. Jag skulle såklart ta med min bästa vän. Det skulle bli en dag för oss som vi båda som vi aldrig kommer glömma bort. Och jag skulle bli verkligen hur glad som helst, vara på topp hela livet ut! För ibland sjunker man ner till botten, men om jag fick vinna något sånt här underbart skulle jag vara på topp livet ut. Eftersom då kan jag alltid tänka tillbaka på den underbara känslan att jag vann VIP-biljetter till min favvoband. Vinna biljetterna skulle nog förändra mitt liv, faktiskt. Att alltid ha med sig det, att jag vann, ganska så cool känsla att bära med sig! Biljetten skulle också bli en perfekt present till min bästa vän som fyller år några dagar efter The Fooo. Hon skulle bli så glad, som jag sa förut, att få göra något riktigt kul tillsammans!!
    Så hoppas och håller tummarna att det kanske blir min tur att vinna nu. Hoppas allt jag har nu.

  6. Madde

    Delat i namnet Familjen Handell Kommentera

    Motivation
    Vi har en tjej som är 1,5 år och skulle älska att titta på alla djuren. Vi har haft en tuff tid då min pappa hastigt gick bort. Så i en tung tid vore det kul att vinna detta och ta med min familj. Dessutom en perfekt födelsedagspresent till mig sontycker om att titta på djur och snart fyller år. Ge oss lite tur 😀

  7. Joi

    Att få sticka till parken zoo i år vore en dröm eftersom det är den bästa djurparken i Sverige.
    Att dessutom få se The Fooo vore en dröm för de som jag tänker ta med mig!

    Delar på fb

    Kram

  8. Helena

    Är med och tävlar och har delat tävlingen i mitt namn Helena Bergman på fb. Vill gärna överraska 11 åriga dottern med ett besök i parken, i tron att vi baara ska kolla djur och åka karuseller. Tänk vad glad hon ska bli när hon upptäcker att det blir mer, att hon får se grabbarna i The Fooo. #vrålogram tävlingen är vi med i både på fb och på Instagram 🙂 Skulle va toppen om hela familjen fick besöka Parken Zoo

  9. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna då jag inte besökt Parken Zoo i Eskilstuna sedan jag själv var barn. Det vore därför riktigt spännande att få se den häftiga dinosaurie-utställningen och allt annat roligt som alla andra tycks prata och skriva om.

    Extra kul är det givetvis att dottern aldrig besök parken förut, och dessutom gillar bandet The Foo och deras musik! Dottern och jag skulle därför bli super glada över att få komma dit, speciellt då dottern var för liten för att se hennes andra stora idol Miley Cyrus när hon var i Sverige. Det vore nog därför kul om hon fick chansen att möta grabbarna som står bakom musiken som lyssnas på här hemma dagligen i stället.

    Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  10. Emma Eriksson

    Här är länken http://bilderbyemma.blogg.se/2014/june/vinn-vip-biljetter-till-the-fooo.html där jag länkade om tävlingen i min blogg.

    Jag vill vinna biljetterna eftersom det är första gången jag ser mitt underbara The Fooo. Har missat precis ALLA konserter med dom. Verkligen alla, (håller på med ridning, så det är därför jag missar, har träningar och tävlingar) men nu är det min tur. För att åka till killarna tar det ungefär lite över 2 timmar med bil. Men vad gör man inte lixom för att äntligen få se dom. Så att resan verkligen blir mer värd än att bara se killarna, så skulle det bli kul att gå på Parken zoo. Då blir det en dag jag aldrig kommer glömma bort, aldrig.

    Killarna betyder verkligen så himla mycket för mig. Jag tror ingen vet hur mycket dom betyder för mig. Har följt dom så himla mycket (lite efter dom uppträdde som förband för Justin Bieber) , men tyvärr missat veranda konsert, otur var ordet. Och jag blir ledsen varje gång dom har haft en konsert som jag har missat. men jag fortsätter kämpa, för någon gång måste jag ju få se dom som hjälper mig igenom dagen med deras perfekta musik.

    Men nu, nu är det min tur och jag är så himla taggad för att äntligen få se mina älsklingar killar. Så jag gjorde allt för att äntligen få gå på konserten, tvingade med min pappa så han ska också titta på dom haha, han kommer inte ångra sig, dom är ju grymma. Och min kompis såklart. Bara för att äntligen få se dom. ÄNTLIGEN!! jag kan inte fatta det själv riktigt än, att jag äntligen ska få se dom, efter allting jag har kämpat, det lönar sig till slut.

    Så jag skulle jätte gärna vilja vinna VIP-biljetterna, dvs för att då har pappa någonting att göra. Dagen skulle verkligen bli mer än perfekt för oss alla. Jag älskar verkligen att gå och kolla på djur osv, äkta djurvän. sen gå och kolla på mina älsklingar som betyder precis allt för mig med sin musik. Dom hjälper mig igenom varenda dag. Och jag kan verkligen fortfarande inte fatta det att jag ska få se dom, få se dom som hjälper mig upp till toppen hela tiden. Den långa resan kommer vara så värd. Verkligen dubbelt så värd med VIP-biljetter. Så, jag vill verkligen vinna biljetterna. Första gången jag ser mitt underbara band, efter så mycket gråtande och efter alla konserter jag missat. Åh, vill verkligen vinna, mina älsklingar killar som jag kommer få se, hoppas och håller tummarna så himla mycket.

    Förlåt för lite slarvig text, hoppas du förstår vad jag menar, är så himla glad att jag nästa gråter haha.

    Hade bra, kram.