Liniz's resor

Alla Hjärtans Dag Resa

Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg. Varför inte överraska familjen med en ”kärleksresa” för hela familjen eller kanske för bara dig och din man / sambo?

20140211-201759.jpg

Jag tycker det finns inget som slår kvalitétstid med familjen eller med mina nära och kära. Oftast får man ju det mest när man reser iväg tillsammans och inte har några måsten över huvudtaget. Man behöver inte laga mat, plocka undan, diska, städa etc Man har bara mysigt tillsammans.

 

En stad som verkligen är känd som en kärleksstad är ju Paris och en av mina drömmar är ju att åka till Paris och Disneyland Paris med Oscar. Så det hoppas jag att vi kanske kan göra i vår eller i höst.

 Fri helpension på Disneyland® Paris

Bild lånad från Ving.

Har du besökt Disneyland Paris? Något du rekommenderar för en 4-åring? Dela gärna med dig av dina erfarenheter, jag funderar nämligen på att åka dit i år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Vi var där april 2013, bodde på Hotell Cheyenne och därifrån gick det direktbuss till eurodisney. Bokade paketresa på Vings hemsida. Väldigt prisvärt, bokade 6 månader innan.

    Våra barn (2 killar) var då 6,5 samt 4 år. Vi var där 3 dagar. Det var perfekt tid att åka. Korta köer, lite folk för det är lågsäsong. Vi bodde på ett Disney hotell så vi fick gå in 2 timmar före öppning. Fantastiskt bra 🙂
    Min 6,5 åring orkade hela dagarna att åka och köa medan min 4 åring behövde vila liten stund på dagen.

    Det är en fantastisk bra nöjespark, mina killar gillar Star wars, Pinoccio, Peter Pan så det var ren lycka att åka det. Bra affärer men det enda som var negativt var hutlösa priser på maten och dålig mat. Vi åt hamburgare för ca € 50.

    Jag rekommenderar att åka dit med din son.

  2. nettan

    Jag skulle nog vänta något år, är ju så otroligt stort och många intryck. De flesta åkattraktioner kräver att man är lite längre. Mina barn är nu 5,5 och 9 år och de känns som de är först nu som de skulle vara i rätt ålder.
    Vi börjar med Legoland till sommaren, så kanske det blir Disneyland om 1-2 år.

  3. Marie

    Jag har själv varit där och skulle absolut rekommendera att vänta. Jag var 12 år när vi var där året då de öppnade. Det är otroligt stort och långa avstånd, långa köer osv. Våra killar är snart 8 och 6,5 år och vi kommer att vänta något år till. Inte kul om de är för korta och inte får åka allt. Fast räknar man med att åka dit flera gånger så kanske. Vi vill även att de ska ha klara minnen från sitt besök där och då känner vi att det är bättre att vänta.