hejhejvardag

Vinnare i ”Hej hej DIN vardag?”-tävlingen

Alltså detta var ju helt sjukt svårt!! Så svårt att jag tänkte ”det här gör jag aldrig om!” men sedan så himla kul att jag tänkte ”det här borde jag göra varje vecka!”.

Som jag skrattat och även fått viktiga tankar, av era bidrag. Tack tack tack!!!

Mycket har spelat roll när jag valt. Jag hade sex sidor med skisser/anteckningar om era bidrag. Sex sidor med bilder jag ville göra! Flera på varje sida. En hel del spelar roll så klart, vissa är fantastiska men jag vet inte hur jag kan få till det i bild, till exempel. Kanske får jag feeling framöver och plockar en joker till. Jag har ju femtioelva till jag vill teckna, bortsett från vinnaren och de två jokrarna.

Så ja, till slut blev det en vinnare. Och två ”jokrar”. Här ser ni dem!

Tavling_vinnare

 

Ni som vunnit, mejla mig gärna på [email protected] så kan vi diskutera hur jag ska teckna er! 🙂

 

 

Alla ni som delat med er av era härliga, ärliga, roliga, personliga berättelser från vardagslivet – STORT TACK! Ni är ju fantastiska alltså!! <3 <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Haha, egentidstanken hade jag också, när jag för en tid sedan låg med benen i vädret och satte in en spiral…

  2. Moi

    Haha riktigt bra! Grattis till vinnaren!! Skrattade nog högst åt Lenes bidrag, för det var preeeecis min tanke när jag låg i tandläkarstolen för inte så länge sedan. Jag försökte till och med förklara för tandläkaren, trots munnen full av grejer och borrar, att det var fantastiskt att få lite egentid.

  3. Lillemor

    Ååååh tusan också! Först när jag läste om tävlingen tänkte jag -Kul! Fast jag har nog inget att illustrera… Men sen kom jag på två saker och nu inser jag ju att jag glömde bort att ens delta. Typiskt! Fast nu tänker jag skriva mina ”illusar” bara för att! 😉
    1: när jag med nyfödda dottern (kanske 2månader) ska ta ett härligt, mysigt bad och sambon skyndar sig ned i tvättstugan för att tvätta undan och ungen såklart bajsar enorma mängder rinnigt, amningsbajs -> bajsgult badvatten, jag som skriker efter en sambo som såklart inte hör och vad som sen blev en evighet i duschen.
    2: när jag, med dottern, hos BVC får frågan hur det går och äntligen efter kolik, sömnbrist, depp mm kan svara att -Jo allt är fint med bebisen mm mm fast… Jag har fått konstiga utslag på halsen. Hormonellt eller? Och det visar sig att jag fått SVAMP på HALSEN eftersom dottern vägrat att sova annat än på mig i flera veckors tid!
    Phu! Ursäkta för jättelång kommentar men var bara tvungen. 🙂