Rituals

Om ni inte redan testat Rituals duschskum så måste ni göra det! Har kört med den i ett par års tid och fullkomligt älskar den! Yogi Flow är favoriten, men nu i fredags passade jag på att köpa en ny doft när det var Black Friday och bra rabatt. Vi har även tvålen och handcremen i ena badrummet. Även den ett tips!

Rituals

 

Ny vecka och jag önskar er en fantastisk måndag och sista dagen i november!

Puss

Lördagslunch på Luzette

Det här året har jag lovat mig själv att inte bara stressa, utan också njuta ordentligt av denna mysiga tid. Idag tog Kicks och jag med oss våra söner på lördagslunch på Luzette! 

   
    
 Och så har jag administrerat några Blocketförsäljningar och satt upp lite stjärnor och ljusstakar och just nu är brasan tänd och jag ska påbörja middagen. 

Fin lördag vänner! 💗

Följ mig på Instagram

Annons

Sovrumspics

Hej vänner!

Har precis sagt godnatt till alla barn efter en sådan mysig liten kväll. Jag fixade te och pepparkakor framför brasan och tog fram en julbok som vi körde högläsning i tillsammans! Känns som det var nu vi insåg att det faktiskt snart är jul på riktigt! Min plan är att vara väl förberedd i år och pricka av klappar och annat så snart som möjligt. Vi reser dock på en lång härlig solig resa strax efter jul, så vi kommer ta det lugnt med julklapparna i övrigt till barnen.
IMG_4008

IMG_4011

IMG_4007 IMG_4010

Avslutar med några foton från sovrummet imorse!

Fin kväll!

Ett klassiskt Lundby dockskåp

Sally fyllde ju 5 år häromveckan och i present fick hon ett klassiskt Lundby dockskåp. Ett sådant som de flesta av oss lekt med som små och mitt från 80-talet finns faktiskt fortfarande kvar hemma hos min mamma, som enda leksak som överlevt så himmelens många år. Åh vad kul jag och mina vänner haft med det. Och varje gång mina barn kommer hem till sin mormor är det ”försten till dockskåpet” som gäller.

IMG_3996

Det blev minst sagt succé här hemma! Det nya dockskåpet påminner mycket om det jag hade när jag var liten, men har nu en modern ”öppen planlösning” och tapeter från Sandbergs. Men det bästa av allt: elektricitet till all belysning och högtalare.

Alice är ju faktiskt snart 9 år, men helt stormförtjust över lillasyrrans present! Hon tyckte det var extra lyxigt att man kan spela sin riktiga musik i huset via bluetooth, ”och inte bara en förbestämd trudelutt” som hon uttryckte sig!

IMG_3998

IMG_4000

Visst är det härligt? Så många små detaljer som till och med jag går igång på: badankor, schamp0oflaskor, salt- och pepparkvarn och andra minigrejer!

IMG_4001

IMG_3997

IMG_4003

IMG_3999

Minst sagt lyckad present och nu önskar de sig visst trädgården till också! Kanske perfekt julklapp när jag tänker efter!

 

I samarbete med Lundby dockskåp, Micki Leksaker.

Annons

Lördagskväll i Berlin

Hälsning från hotellrummet i Berlin!

FullSizeRender_1

Vi har haft en fantastisk dag på stan med shopping, vinlunch på KDW, härliga samtal, after-shopping-mys på Ritz Carlton och sedan taxi hem till hotellet. Tjejerna dumpade alla påsar och drog ut en sväng till, men jag myser här och njuter av lite egentid på rummet!

IMG_7521

FullSizeRender_3

 

Och vad gör jag med? Jo jag öppnar en present till mig själv, som tjejen i butiken så fint slog in…

FullSizeRender

En alldeles klarröd liten gå-ut-väska med plats för kort, pengar, telefon och läppstift! Tänker att den piggar upp vilken svart Stockholms-outfit som helst… Visar bättre bilder sedan när jag har riktig kamera och bra ljus!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig redo för lördagskväll i min älsklingsstad!

Puss!

 

Annons

Girls weekend

Hej från Arlanda! Fredagsfrukosr med favorittjejer! Alla ”business women” som tar några sista viktiga jobbsamtal innan vi boardar!

   
   
Men nu ropar de i högtalaren att det är hög tid att gå ombord. Tjejhelg på g! 

Puss

Annons