Villa Sjöliden

Frossa i mode och inredning!

Innehåller annonslänkar till Lyxdesign och NET-A-PORTER

 

God morgon denna härliga lördag!

Här hemma vaknar vi upp till kall morgon med gräset täkt av ringfrost…. brrrr! Igår kväll fick därför mitt citrusträd och pelargoner åka in i värmen. Olivträden brukar jag ha ute ett tag till då dom mår bra av att få några köldknäppar.

Idag vankas det städning och matlagning för hela slanten! Ni kanske kommer ihåg att vi i somras var till Varberg med mina svärisar och deras vänner på en campingvecka? Detta så kallade ”campinggäng” kommer alltså hit ikväll för att avsluta ett kortspel som påbörjades nere i Varberg… haha! Jag som inte alls är någon kortspelare nöjer mig med att titta på istället… jag får med andra ord sköta markservicen;)

Snickaren har komponerat ihop en tre-rätters meny av högsta klass som ni kommer få se mer av imorgon. Tror den kommer bli väldigt bra… men framförallt GOD! Eller jag är inte alls orolig… för är det någonting Snickaren är bra på så är det att laga mat…;)

Idag tänkte jag visa er två ganska nyfunna webbshoppar som föll mig i smaken…

Brandsläckare borde alla utrusta sina hushåll med, och varför inte då satsa på en snygg som man kan ha stå framme som en del av inredningen? En vacker marmorask, En väldigt stilig ljusstake eller varför inte smycka ingången till huset med några av dessa fantastiskt vackra ljushållare?

För att komma till hela sortimentet klickar ni här.

Nästa webbshop är riktigt, riktigt bra… med grymma priser på olika märkeskläder och inredning 😉 Visade denna för min väninna som fullkomligt jublade av lycka när hon såg vilka bra märken de hade… så in och fynda vettja. Ni hittar den här.

Hoppas ni får en fin lördag bästa ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. BrittMarie

    Hej där! Jag vet inte om deet. Är mer än. Jag som inte kommer iin på din Mammas sida. Jag har försökt hela morgonen och nu också på förmiddagen. Ha en fin dag.
    Bästa häsningar BrittMarie???