Villa Sjöliden

När det blir ljusare på morgnarna…

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Internationella kvinnodagen och här hemma vaknar vi idag upp till, vad som ser ut att bli en strålande morgon igen. Solen försöker kämpa sig upp och frosten på marken skvallrar om att natten varit rätt så kall.

Nu börjar allt kännas en aning lättare, förutom det oroliga världsläget då.

Det blir ljusare på morgnarna (hur skönt är inte det!?) och det är ljust när man kommer hem från jobbet. Det känns verkligen som att våren och värmen är mer behövlig än någonsin just nu…

Men trots detta, får vi nöja oss med att än så länge få skapa lite vår inomhus istället i form av färska blommor och vårfräsch inredning.

Här på bild ser ni mina absoluta favorit tulpaner (pussmuntulpaner) odlade från våran lokala trädgårdshandel här i Rönneshytta. Hur lyxigt är det inte att kunna åka och inhandla nyskördade tulpaner av högsta kvalité 5 min hemifrån!?

Nu på morgonen, på väg till jobbet ska katten lämnas till veterinären över dagen för att steriliseras. Så att hon i sommar kan få börja gå ut, utan att vi får en massa småbebisar här hemma.

Lilla stumpan<3

Men nog talat om det, för idag tänkta jag att vi skulle ta oss en titt på lite nyinkommet vår/ sommarmode som det är hög tid att börja investera i innan gobitarna tar slut.

Ljusbeige klänning, aprikos klänning, beige klänning, kjol, gul klänning, blå maxiklänning

Ja men ni ser ju bara… wow!

Nej nu är det dags att ta tag i denna dag! 

Önskar er en fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.