Kaos och kontroll – En blogg om livet med småbarn
kina

Kaos och kontroll

Nu har jag bestämt mig

Jobba eller vara hemma? Igår var jag ambivalent, idag är jag stensäker. Jag är redo att börja jobba på måndag.

Det är flera olika orsaker som gör att jag känner att det är bra att sommarlovet är slut till veckan. Både för mig och Andreas men även för barnen. Varje morgon börjar med att Emil vill att vi ska leka något. Antingen ska vi leka med bilar, bygga Lego, leka med tågbana, cykla någonstans eller liknande. Det första jag vill göra på morgonen är att ta det lugnt med en kopp kaffe. Både Emil och Love behöver mer stimulans just nu. De behöver mer lek än vad vi orkar ge dem. I början av sommaren fanns mer energi hos oss att leka men nu tryter energin verkligen och vi går på sparlåga.

Idag kom också den definitiva vändningen i min inställning till att börja jobba när barnen gnällt HEEEEELA förmiddagen. Då längtade jag till jobbet. Det som bara stärkte känslan var att det bara känns som det är en enda lång köksstjänst och planering av matintag. ”Vad ska äta till middag?” ”Vad ska vi äta till lunch?”

Vi har haft en superbra sommar med mycket lek och olika aktiviteter. Men nu är vi redo för hösten och vad den har att erbjuda. Varje sommar har sitt slut och nu avslutar vi denna. Men vi kommer minnas sommaren med ett leende även om inte vädret alltid var tipp topp.

Midsommar med kanonväder

Tvingade barnen in i skuggan

Emil blev bjuden på sitt första kalas

Emil fyllde år

Lek i lekparker

Häng i gäng i Västerås

Lek i Alsen

Och poolen fick komma fram i slutet av sommaren igen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.