Villa Sjöliden

Lördagsplaner på hemmaplan!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Imorse vaknade Alicia tidigt för en gång skull… redan klockan 06 kände jag en mjuk klapp på axeln av att hon ville kika på min telefon. Och så tidigt på morgonen är man INTE så kaxig vill jag lova… men hon lät mig somna om, och sedan vaknade jag inte förrän klockan 9.

Och just nu myser vi nere i soffan tillsammans med Mollan framför barnprogram, medan Alicia pysslar sig en ”arg” ansiktsmask!

Idag tänkte jag att vi faktiskt skulle dra igång ett bak här hemma. Och vad det blir, får ni se senare;)

Kom även på att det snart börjar bli dags att baka mina SUPER Saftiga Saffransbullar, som ALLTID blir succé! Till och med Snickaren som INTE gillar saffran, är såld på dessa… det är väl ändå ett riktigt bra betyg!

Och medans jag och barnen bakar, så kommer Snickaren pyssla med att ”tömma” poolen. Och när man säger tömma så tappar man bara ut en liten bråkdel av vattnet så att nivån kommer under alla inlopp och utlopp, för gör man inte det inför vintern så är risken stor att slangarna fryser sönder!

Nu har vi ju kunnat avvakta väldigt länge med att tömma poolen eftersom det för årstiden är extremt milt ute. Först om en vecka skulle temperaturen kunna gå ner till nollan.

Kanske även tar en tur in till skogen för att samla in lite granris för lite pyssel till entrén här hemma. Mer om det kommer ni isf att få se;)

Idag blir mitt tips denna och denna!

Tycker även att denna är så himla fin… men eftersom min kropp inte passar i detta typ av plagg (lång överkropp och korta ben) så får jag fortsätta att ”bara sukta” efter att kunna använda ett sådant plagg;)

Nej, nu ska vi försöka att ta tag i dagen här hemma!

Önskar er en fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.