Villa Sjöliden

Bästa julklappstipsen!

innehåller annonslänkar

God morgon mina fina<3

Oj vilket fint vinterlandskap vi vaknade upp till i morse! UNDERBART! Tänk att lite snö kan göra så mycket…. men känner sig genast piggare när det blir lite ljusare. Och även solen verkar komma på besök denna helg…. känns som det var en evighet sedan solen visade sig. Det känns i alla fall väldigt härligt!

Och i helgen är det fullspäckat schema här hemma. På lördag ska barnen baka pepparkakor med sin farmor och sina kusiner, och jag ska passa på att göra klart barnens paketkalendrar och baka en ny sats med dom fantastiska saffransbullarna (japp som går åt som smör). Och på söndag är det dags för julmarknad i vår lilla by på Rönne Kapell, vilket ska bli väldans mysigt!

Har ni passat på att handla några julklappar nu när Black Fridayhetsen är i full gång?

Jag har hittat en del… men framförallt saker till mig själv;)

Blev så glad att jag jublade när jag hittade denna och denna. Brukade köpa dessa hos min frisör, innan dom helt plötsligt fick svårt att få tag på märket. Luktar sååååå gott och är nu 25% på dom! Rekommenderar er VERKLIGEN att testa!

Sedan passade jag även på att köpa denna (från mitt favoritmärke, när det kommer till hudvård). Är riktigt spänd på att testa denna, då jag hört så mycket bra om den! Nu till 25%.

Och sist, men inte minst passade jag på att beställa hem denna och denna till 30% med koden BLACKWEEK. Så jag är helt klart nöjd med mina inköp!

Och blir man bara förvirrad och stressad av alla erbjudanden som dimper ner i mailkorgen och via sms så har jag några förslag på några RIKTIGT bra fynd här.

Globalbestick, Ljusstake (44% rabatt) och hållare (25% rabatt), perfekta efterrättsglas 6p (320kr), Vinglas i kristall 6p (299kr), Lampa (50% rabatt), champagneglas kristall 6p (299kr)

Glasen är ju verkligen perfekta att ge bort i julklapp nu när det är så bra pris på dom!

Sedan har Jotex 25% på hela sitt sortiment!

Sedan hittar ni väldigt många fina tips i mina tidigare inlägg!

Ha en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.