Villa Sjöliden

Bästa dealerna!

Innehåller annonslänkar

Hej på er mina raringar! 

Long time no see…. sorry för detta, men det är så livet ser ut just nu och jag får helt enkelt fokusera på bloggen när jag hittar orken. Därav lite sporadiska inlägg den senaste tiden.

I lördags var det bygge för hela slanten här hemma… jisses, hammaren gick varm från 7-17 och vips så hade vi ett nytt uthus som också blev stomtätt. Nästa steg är takfötter, knutar och falsat plåttak. Uthuset kommer vara vitt med svarta dörrar och fönster.

Och efter att jag och barnen fixat fika och lunch till arbetarna så tog vi en sväng till den lokala trädgårdshandeln här i Rönneshytta som hade julmys.

Det bjöds på fika, blommor och vackra ting… barnen fokus hamnade på det söta jultåget medans jag kunde frossa i hyacintlökar, rumsgranar och annat smått och gott.

I helgen åkte även julen upp här hemma… allt utom julgran och tomtar vill säga;) och lagom när allt blivit framtaget ramlade massor med nära och kära in på en fika.

Det bjöds på dessa försvinnande goda havrekakor med kolakräm (recept här) och mina galet goda och saftiga saffransbullar (recept här).

Men hörrni, denna vecka är det ju som ni vet black week, och perfekt att inhandla era julklappar. Och jag har naturligtvis letat upp dom bästa dealerna åt er!

Först ut är att ni idag kan fynda mitt absoluta favoritmärke inom hudvårdsmasker! Och nog är det ett fynd då det just nu är 30% inne hos skincity på just Peter Thomas Roths alla produkter.

Näst ut är Newport som kör 20-70% på ALLT!

 

Nakd kör idag 30% på ALLT med kod BLACKWEEK

klänning, tröja, kjol

 

Hos Lyko hittar ni idag 25% på all hudvård

 

Hos Bubbleroom hittar ni 25% på alla toppar idag

Cardigan, blus, blus

Hos Ellos hittar ni massor av varor upp till 50%

popcornmaskin, stövlar, steamer, ljusstake

 

Ideal of Sweden kör 50% på ALLT + 20% extra på allt över 590kr

Önskar er alla en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.