Villa Sjöliden

Ett färdigt barnrum

innehåller annonslänkar

Goood morgon kära ni<3

Idag är det en alldeles FÖR sömndrucken bloggerska som sitter och skriver. Nattens sömn har varit katastrofal och präglats av mardröm efter mardröm. Visst är det konstigt att man vissa nätter inte drömmer något speciellt, och andra nätter drömmer hur mycket som helst. Så nu hoppas jag att morgonrutinen med barnen går smärtfritt utan bråk och tjafs;)

Igår for jag en snabbis till Östansjö, som är en liten ort som inte ligger alls långt från oss. Jag skulle träffa min kära svägerska och hennes lilla W<3 Dom håller på att bygga sitt drömhus, (fiskarheden) och jag fick följa med in och titta på planlösningen och höra om deras planer. Det kommer bli så HIMLA fint! Här ser ni utsidan som i stort sätt är klar.

När vi var klara for jag iväg en snabbis till Östansjö Trädgård i förhoppning om att få lite smakråd gällande planteringen jag nämnde igår… och vet ni, jag har äntligen bestämt mig! Men det tar vi i ett annat inlägg;)

Ett perfekt litet utflyktsmål om man vill befinna sig bland fantastiska växter, kacklande hönor och vackra detaljer. Här ser ni en Dahlia i en glasskål som är väldigt effektfull!

 

Som jag nämnde för er tidigare så har Alicia fått sitt eget sovrum. Nu är äntligen alla detaljer på plats och jag tänkte att vi skulle ta en titt i hennes lilla mini krypin igen…

Sängen, består av en egengjord sängstomme i sammet som ni kan läsa om hur jag gjorde i ett tidigare inlägg. Sänglakanen hittar ni här, sängkappa här, pläd och prydnadskuddar från MIO och den fina svanen hittar ni här. Visste ni att jag blev fullkomligt dumförklarad av Snickaren när jag kom hem med en Svan.. haha! Han kunde inte förstå varför jag tyckte den var så fin… för det är den, oerhört fin;)<3

Ett litet sängbord från Jysk, lampfot hittar ni här och lampskärm här. En fin liten kruka i guld från NETTO och förvaringslåda är från märket Alice and Fox. Ljuslyktorna är från MIO.

Som ni ser har vi dock inte fått upp dörren in till förvaringsrummet som gömmer sig bakom sängbordet.

En fin liten Miffylampa, Koffertar hittar ni här, vimpel här och kaninstatyn är även den från MIO.

En liten tavla från Mrs Mighetto har hittat in och även den fina rosettkroken från svensktenn. Den lilla söta glitterväskan från Livly gör sig himla bra i detta rum.

Sedan har vi ju det fantastiska dockhuset som har varit ett litet DIY projekt här hemma. Mer om detta hittar ni i ett tidigare inlägg. Detta hus står vid fotändan på sängen och lyser upp fantastiskt mysigt på kvällen med denna ljusslinga.

Denna fantastiska saccosäck är en STOR favorit både för mig och barnen. Ni hittar den här.

Så, nu har ni fått en liten överblick av detta otroligt svårfotade rum;)

Hoppas ni får en härlig onsdag<3 Själv ska jag sätta mig in i lite jobbärenden<3

Kram på er bästa ni!

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.