Villa Sjöliden

Att visa en 2,5-årings rum.

innehåller annonslänkar

God kväll på er bästa ni<3

Idag hade vi ställt klockan på 8.00. Vi gjorde oss snabbt iordning, packade matsäck och badkläder och åkte mot hargebaden( Norra Vätterns badplats ) och där har vi vistats hela dagen i goda vänner sällskap. Riktigt skön temperatur i vattnet för att vara Vättern. Man kunde ligga i bra länge utan att frysa:)

Sedan landade vi snabbt hemma för att snart bege oss till Lerbäcks Teater med barnen för att titta på deras sommarteater som i år är kyrkbacksungar. Riktigt mysigt då man sitter ute på en egenbyggd teaterscen och i pausen kan man beställa en fikakorg och sätta sig på en filt och fika. Så är ni sugna på en utflykt med barn eller barnbarn så kan jag verkligen rekommendera att besöka Lerbäcksteater i sommar.

Ni kanske undrar hur sänggaveln blev när den kom på plats i Alicias rum;) Vi har precis renoverat upp ett eget rum till henne så att hon slipper sova inne hos oss på nätterna. Det är i stort sätt klart, bara lite tavlor och dekoration som ska på plats, men ni får en titt ändå;)

Lilla luckan bakom sängbordet är bara tillfälligt då det ska dit en liten dörr i samma grå färg som väggen är.

Ett litet men ack så mysigt rum. Skulle själv kunna tänka mig att flytta in;)

Matta koffertar sängkappa sittpuff

Ha nu en riktigt fin kväll<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kate

  Wow, vilket underbart litet krypin för en liten prinsessa. Sänggaveln blev fantastiskt fin.. Önskar Er en lika fin måndag som gårdagen..
  Kraaam Kate

  1. villasjoliden

   Tack Kate:D ja visst blev det mysigt! och sänggaveln blev lite pricken över i:et:) Tack desamma rara du<3 kraaam

 2. Sofie

  Åh såg inte att de va en lucka där, tänkte ni målat mörkare för att då lampan att poppa 🙂 men fint blev de!