När det ofattbara händer

Nu är det nära

Den senaste tiden cirkulerar enbart runt att försöka ta körkort så jag vet knappt vad det är för dag, tiden går så snabbt att jag har dålig koll på resten. Jag har klarat teoriprovet och nästa vecka är det uppkörning. Jag känner mig allt mer säker i bilen och jag kommer att köra så mycket som möjligt för att bli än mer trygg. Idag blev det en timmes körande efter att jag hade varit hos barnmorskan, det är superroligt att köra nu när jag slipper lära mig växla. Om något år ska jag nog lära mig manuell och då behöver jag inte göra annat än en uppkörning för det.

Bebisen mår då bra, allting såg perfekt ut under rutinultraljudet och jag landade på ett tidigare datum så nu byter jag veckor på måndagar istället. Det är en livlig liten rackare jag bär på, inte lika vild som Bettisen men jag känner av hen väldigt ofta varje dag. Det är så underbart! Jag älskar det här, även fast jag är tjockare än någonsin så kan jag känna buffar på utsidan. Älskade lilla bebis ♡

Jag mår också bra men har börjat känna lite oro inför framtiden, jag är inte rädd att något ska hända bebisen men det gnager något inom mig. Jag ska sätta mig ner och försöka reda ut tankarna om någon dag. Det är mycket just nu runt allt annat men jag ska ta tag i det innan det blir för mycket och svämmar över.

Magen exploderade i vecka 16 men har nästan stått stilla sedan dess, livmodern är ungefär samma storlek men det märks att Doris växer ikapp den nu. Vad jag längtar till december!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.