När det ofattbara händer

Allting går fel

Det som kändes så bra för några veckor sedan. Jag hade hopp om att kanske de skulle godkänna min ansökan om reell kompetens så jag fick börja plugga efter jul, jag var gravid igen och det kändes bra på jobbet. Idag fick jag meddelande om att min ansökan inte blev godkänd och jag är inte behörig, jag är mitt i ett missfall och jobbet känns övermäktigt just nu. Jag vill bara gråta. Att ordna de tre ynka ämnena som behövs för vidare studier känns som en omöjlighet faktiskt, vet inte hur jag ska klara av det och samtidigt jobba 100%. Det är visserligen några veckor kvar innan jag går på heltid men jag vill börja plugga nu, inte om ett år. Förbannat. Min väg är krokig och jag hade inte varit den jag är idag utan den men fan vad jag önskar att många saker aldrig hade hänt så jag slapp det här nu. Jag vet inte var jag ska hitta energin till att än en gång gå tillbaka och reda ut allt, jag vill gå framåt. Men jag antar att jag måste göra det för att kunna gå framåt, min kunskap finns inte registrerat på papper och alltså måste jag ordna det. Jag vet att jag kan. Jag måste bara bryta ihop lite innan jag skrapar ihop det igen. Fan. Lite chips och Harry Potter får det bli ikväll, gömma undan det jobbiga en stund.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.