När det ofattbara händer

Snart är de här

Imorgon kommer barnen hem, äntligen. Jag saknar dem varje dag de är hos deras pappa. Sista veckan av sommarlovet startar imorgon och vi ska åka iväg på utflykt, vi har fortfarande inte bestämt vars vi ska ännu men det är bara två ställen vi velar mellan. Det vi vi inte åker till imorgon ska vi åka till på söndag istället, M jobbar hela veckan så det är bara de dagarna vi kan åka iväg. Så imorgon packar vi ner fika, mackor, varm choklad och saft innan vi rullar iväg ca 10 mil för en utedag tillsammans. Om jag ändå hade letat upp bärplockarna som finns någonstans på vinden. Det får bli ett projekt under veckan så kan vi plocka blåbär också.

I slutet av förra året skojade jag väldigt mycket med barnen om att jag skulle ge mig på att bli YouTube-kändis, de skrattade gott åt det och tyckte att det skulle vara fruktansvärt pinsamt vilket såklart gjorde att jag skämtade ännu mer om det. Jag skulle hitta på ett bra namn och starta en kanal och även fixa en Instagram kopplad osv osv. Däremot gjorde jag ett till konto på Instagram som är öppet för att dela graviditeten, tänkte lägga ut information där om förlossningen och sånt där men jag är rätt dålig på att vara aktiv på sociala medier så det blev inte särskilt mycket alls. I februari slog jag och O vad om att jag skulle få 5000 följare där innan året var slut, att jag skulle ha nått det före nyårsafton. Han tyckte det var riktigt roligt för han trodde inte alls att jag skulle klara det, inte jag heller för den delen men det var en rolig grej just för att det var så pinsamt. Sen dog Bettis och jag har laddat upp lite saker där, mer nu än under graviditeten faktiskt. Jag försöker lära mig Instagram på nytt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.