Sommaren är kanske tillbaka – När det ofattbara händer
Emelie

När det ofattbara händer

Sommaren är kanske tillbaka

Imorse var det svårt att vakna, jag låg länge och balanserade i det där mellanlandet av att vara nästan vaken men ändå inte. Fram till att ena katten började hulka. Hon var åtminstone på golvet så det var lättstädat, förra veckan landade en minispya på soffan. Vi hade en lugn dag jag och barnen innan vi började promenera mot stan för att möta M, dessutom var solen framme och värmde på. Vi kom ungefär halvvägs innan han kom och hämtade upp oss med bilen istället då det gick ganska sakta för mig att gå, jag har så ont i vänstra höften efter gårdagens promenad och det känns oerhört löjligt. Jag kan väl inte ha överansträngt mig när jag gick så sakta!? Eller så gjorde jag just det. Jag som hade blivit av med foglossningen och kommit upp i ett ganska bra tempo för 6 veckor sedan. Och med “ganska bra tempo” menar jag att jag inte blev passerad av pensionärer längre.

Eftersom allting är inställt denna sommar iom pandemin blev vi glada när vi fick veta att de skulle sälja langos här under denna helg så det var såklart därför vi skulle in till stan, det var efterlängtat och alla fyra gick från torget mätta och nöjda. Vi gick till en park för att kolla på fåren som finns där, jag har aldrig varit dit tidigare och blev förvånad över hur mysigt det var. Det var roligt att hälsa på fåren och så fanns det en liten kiosk samt lekplats, det var precis vid utegymmet så jag kunde spana in vad som fanns. Imorgon ska jag och M dit, kanske även barnen vill följa med oss.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.