När det ofattbara händer

Nu måste jag ändra på det här

Jag har inte haft en så bra sommar hittills, mina dagliga promenader som jag höll på med har inte blivit av på jag vet inte hur länge och jag har heller inte knallat upp för skidbacken. Jag känner av det i kroppen och i huvudet så idag tog jag mig ut. Den vanliga rundan som brukar ta ungefär 80 minuter tog nästan två timmar, kom inte alls upp i något tempo och jag fick så ont överallt. Tänk att det gick så fort att gå tillbaka och bli stelare än någonsin. Bäckenet gör ont, nästan som att jag har åkt på foglossning igen men det är mer troligt att det är någon av alla musklerna som blev slutkörd av att skrämmas igång helt plötsligt. Men nu tänker jag fortsätta med det här och ta mig ut varje dag, jag måste även återuppta backen. Barnen är taggade på att dra till utegymmet så dit ska vi också, imorgon ska vi gå förbi där och se vad som finns så jag vet vad jag kan göra för övningar. Jag vill ha muskler och bli stark i kroppen!

Förut hade jag aldrig kunnat tro att jag frivilligt vill gå och träna, tror det är en försenad 30-årskris eller någonting.

 

Förra veckan packade vi med oss lite kakor och tog en tur upp på ett berg, det var väldigt trevligt och nu blir det mer sånt framöver. Jag har beställt nya skor till barnen som passar för terräng och hoppas att de kommer fram snabbt. Packa med oss mat och ge oss ut i naturen, det är som balsam för själen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.