När det ofattbara händer

Trött dag

Idag har varit en konstig dag, jag har sovit väldigt mycket. Först sov jag länge på morgonen sen blev det nästan två timmar tupplur på eftermiddagen. Inte i ett stöt men jag vaknade som aldrig till mellan sovstunderna. Det var väl det jag behövde, jag är trött nu också så kanske ligger jag inte vaken halva natten som det lätt blir annars. Det var ju det här med orken och energin, det finns så lite av det och jag vet inte vad jag ska göra för att kunna få upp det. Kanske kommer det av sig själv tids nog? Jag vet inte.

Jag vill ta mig till gymmet och börja träna, mina muskler är obefintliga. Jag vill bli stark och få bättre kondition. Det sägs att man blir piggare av träning så det hoppas jag stämmer, mina promenader hjälper ju så att gå ut en gång om dagen och lite träning några gånger i veckan blir säkert bra. Ofta brukar jag prata i telefon när jag är ute men det är ganska trevligt att lyssna på poddar också, ibland är det skönt att slå igång musik och låta tankarna vandra åt alla möjliga håll. Då är det skönt med solglasögonen för då ser ingen jag möter att jag gråter. Att träffa människor är svårt, jag trivs i hemmets lilla bubbla. Det tar väldigt mycket kraft att vara runt folk så det är sällan det händer. Jag är inte riktigt redo.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.