Tvillingmorsan

Tvillingmagen – efter en vecka!

Kommer din mage hänga där som en ica kasse? – Den frågan fick jag av min bror i slutet av graviditeten!
Det första jag sa när dom kommit ur va : Men Gud magen känns som en vattensäng!

Men så otroligt hur kroppen förändras! Att det varit två stycken barn därinne, känns helt osannolikt när jag håller båda i famnen nu!Sen förlossningen har jag haft gördel på mig på dagarna, det har hjälpt mycket mot den onda i svanken! Ryggen tog stryk av att ha sån stor mage!

Jag smörjer även in mig med oljan jag skrev om i ett tidigare inlägg, den i från piggabutiken och märket Maria Åkerberg! Tycker att den fungerar fantastiskt bra, Magen blir otroligt mjuk & len, har dragit ihop sig bra samt att jag tycker bristningarna ser bättre ut!

Självklart är det en långväg tillbaka till den kroppen jag vill ha! Och bristningarna kommer vara underbara minnen av att jag klarat av att bära två barn samtidigt! Har beställt en mamma träningsbok, och ska börja med promenader så småningom! Så ni kommer få följa min resa när jag bygger upp min kropp igen! Mina 18kg jag gick upp under graviditeten är 16kg borta efter en vecka! Tänk hur många kg det va inne i min mage!

Och självklart bilder på resan, så fantastisk kroppen är!! Att den redan börjar hitta tillbaka!
Mer om det sen! Dröjer ett tag innan jag sätter igång!

Men här har ni kroppen nu!
V40– dagen efter förlossning- 4 dagar efter förlossning – 7 dagar efter förlossning!

20140209-012756.jpg

20140209-012806.jpg

Jag tävlar ut en gravid-olja på min Instagram ( @Malinhedblom)
Så in och delta! Rekommenderar den verkligen!

Nu ska jag fortsätta skriva förlossningsberättelsen!

Kram fina ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Ekström

    Hej. Igår fick jag tvillingar för 2 gången. Kändes as skönt när dem kom ut för att det blev jätte tungt det sista. Det blev 1 pojke och 1 tjej. Dem ska heta Wilma och Erik.

  2. maya

    fortsätt använd gördel – länge
    den hjälper MASSOR i återhämtningen

    så använd den även efter att magen börjar kännas ”platt”
    byt gärna till mindre om den du har inte går att spänna ihop

    perfekt att ha när man blir själv hemma och måste börja bära barnen mer

    olgas mammaträningsbok är bra
    hur hon gjorde efter sin tvillingfödsel

  3. Nathalia

    Hejsan! Jag ville bara fråga, du har ju en tattoo på magen. Asså hur blir den efter graviditeten? Jag själv har en på magen så är lite rädd för att den ska bli konstig efter en graviditet. 🙂

  4. stella

    Hej. Nu har inte jag fått tvillingar men gick upp 20kg. Har inte gjort något alls utom barnvagnspromenader och amning och nästan tappat allt nu 6 månader senare. Gissar att du kommer tappa massor när du ammar två små. Nu ska jag börja stärka min kropp för man får så ont av att bära och inte sova ordentligt. Så ta det bara lugnt och börja försiktig med promenader. Vår dotter sover nästan bara i vagnen så nu blir det två entimmes promenader dagligen. Lycka till.

  5. Erika

    Grattis till era fina barn!!
    Jag är gravid i vecka 35 med nr 2. Förra gången testade jag en app som heter Mammamage. Den träningen är skonsam och man kan börja med den väldigt snart efter förlossningen. Jag hittade den först efter några månader förra gången men denna gången vill jag gärna börja träna lite tidigare. Däremot var det inga problem att gå ner mina 20 gravidkilon genom nästan enbart amning och promenader. Det måste ges lite tid bara! Lycka till!