Lilla-julafton – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Lilla-julafton

Igår firade vi lilla julafton med familjen. Vi käkade tacos och hade riktigt mysigt! Barnen va taggade på att leka med Fanny & ville. Och dom lekte så bra tillsammans. Agnes ville att Fanny skulle följa med hem & sova hos oss. 

Det blev julklapps utdelning. Där vi har lottat ut en person att köpa julklapp till. Så vi inte behöver köpa till alla. Och lite roligare så då ingen vet vem som köper till vem.Otroligt tacksam för min familj ♡ det försvinner någon, och det tillkommer någon från år till år. Tacksam för dom nya som kommer in, och vi sörjer dom som inte längre kan vara med ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.