Tvillingmorsan

Farsdag

Igår sov jag mycket längre än vanligt. Förra veckan tog nästan kål på mig. Allt som händer runt om mig så försöker man vara där i mitten & hålla allt samman.

Jag är så trött, helt slut faktiskt.

Jag hade en fantastisk fredag med barnen innan dom skulle åka till pappa. Vi spenderade dagen i pulkabacken & det va riktigt uppskattat.

Alfred sa om och om igen hur roligt han hade. Igen igen igen. Det va riktigt skönt med lite roligheter för barnen efter en dyster vecka. Farsdag firade vi igår med mat & fika hemma hos mamma & pappa. 

Som present får han en helkväll med middag & mys i Gävle nästa vecka. Hela familjen. Det är inte ofta man gör sånt, och nu känns det som det behövs mer än någonsin. Ta vara på tiden & chanserna man får med sina nära & kära ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.