Tvillingmorsan

Vila i frid

En av mina trognaste bloggläsare är borta. En av mina närmsta. Den som blev gladast av alla den dagen vi fick reda på att det va två barn i magen.

Jag är glad att du funnits där hela mitt liv. Att du inte försvann när jag va liten som mina andra mor & far föräldrar. Nu är du i himlen med dom. Alldeles för tidigt och pga av en jävla anledning. Cancer

Igår kom dagen vi väntat på. Att du inte längre finns hos oss. Att du inte längre sitter ute i barkhyttan där vi har så många fina minnen av vår uppväxt. 

Igår va ingen rolig dag. 

I förrgår va vi där, din familj. Dom enda du hade kvar. Vi är inte många, men tillräckligt många för att visa hur vi kände för dig. När du tittade på oss, och visste att vi va där trots att du inte kunde säga någonting. 

Nicken du gjorde när jag & mina syskon sa hur mycket vi älskar dig. Världens bästa farfar. Om du bara kunde ha fått stanna. För att se fina favoriter växa upp. För att se hur allt kommer bli bra med oss. 

Jag är otroligt glad att du fick träffa dina barnbarnsbarn. Att Agnes och Alfred fick äran att träffa dig. När jag såg att du skrivit ut bilder från bloggen & satt upp på din vägg. Att barnen gjorde din dag varje dag när du tittade på väggen.

Jag är tacksam att vi fick säga hej då. Även om det är det värsta jag varit med om. Livet är orättvist & jag kommer aldrig att förstå det. 

Varför ska min farfar behöva försvinna. Jag va inte redo att säga hej då. Ingen av oss va det. 

Jag vet hur stolt du är över oss allihopa. Och jag kommer sakna dig. Jag saknar dig redan så det gör ont. Du har gjort så mycket för oss, fast du inte har behövt. Du har alltid varit där. På alla kalas, på julafton när andra valt bort oss. Då fanns du där. 

Jag kommer aldrig förstå. Barnen förstår inte. Dom vet att du är i himlen med min storebror, farmor & mormor. Dom funderar varför alla är ledsna. Agnes säger att du kommer komma tillbaka att jag kommer få träffa dig sen. Medan Alfred frågar om jag älskar dig farfar. Alfred gav mig en traktor igår & sa ”såja mamma det kommer bli bra” 

#fuckcancer

Vi ses i Nangijala ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Beklagar sorgen!

    Idag fyller min morfar 80 år. På grund av avståndet har han inte träffat mina tvillingar ännu. Jag får nu bråttom att ordna ett möte dem mellan.

    Kramar till dig,