Tvillingmorsan

Philips StyleTouch Pure

Jag har fått äran att testa Philips StyleTouch Pure. 

Lite info om produkten 

Perfekt för dig som snabbt och säkert vill kunna fräscha upp dina skrynkliga plagg och textilier! Tack vare den innovativa PureSteam-tekniken med snabb avkalkning, ger dig StyleTouch-steamern kraftfull ånga i många år framöver. Den är snabb, säker, enkel och kan användas på alla slags tyger − även de mest känsliga såsom siden och cashmere. På bara 60 sekunder värms steamern upp, och kan börja användas direkt − utan strykbräda. En full vattentank räcker till hela 3 plagg åt gången. Ångan hjälper då inte bara till att släta ut plaggen, utan tar även bort eventuella lukter som sitter kvar – t.e.x från mat, cigaretter och svett.

Min första tanke va wow. Helt seriöst så är jag sämst på att stryka/vika, mamma blir helt galen på mig när hon ser mina sängkläder & Agnes koftor. 

Så jag provade på stolsöverdragen & på  några sekunder såg det bättre ut.Det vänstra har jag dragit två gånger på & det högra inge alls. 

Mamma blev imponerad & lånade hem den direkt till sina gardiner. Så kanske är den perfekta julklappen? 

Den får många tummar upp av mig som är sämst på att släpa fram strykbrädan. styletouchbuzz #steamandgo #philipsnordics #buzzador.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.