Påskhelgen – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Påskhelgen

Vilken mysig helg vi har haft. Massor av mys hemma hos mormor & morfar igår. Mat tårta & bus.   Påskäggsjakt blev det också så klart. Jag har bytt mobil så varit lite dött här innan jag lyckades komma på alla lösenord och fixa alla appar på den nya. Men nu så! Barnen följde harens spår på mormor & morfars gård & tillslut hittade dom ett varsitt ägg.   

 Maten smakade utmärkt och lika gott idag som lunch. Haha blir alltid mycket mat över så man kan leva på det i några dagar. Idag har vi städar på förmiddagen. Men jag tycker det bara blir rörigare & rörigare trots att man rensat ur så mycket.  

 Vi tog en härlig promenad i solen när barnen skulle sova. 

Nu är det på sluttampen för dessa tvillingar idag. Bara grin & bråk just nu. Dom kan inte låta varandra vara och den ena gör illa den andra osv. Pjuh.. Hade mer än gärna jobbat en stund imorgon. Men vi är lediga

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.