Tvillingmorsan

Inredning

Den lilla hallen uppe har jag inte gjort så mycket åt. Är ett fönster, tre dörrar där uppe. Mitt sovrum, barnens sovrum samt badrum med badkar. Har målat allting vitt så det blev mycket ljusare där uppe. Men har inte haft något på väggarna eller golvet.

Igår donade jag lite och gjorde det lite mysigare.

 Flyttade lampan från köket och tycker den passade bättre i hallen / Retrolampa/

En ny matta i sicksackmönster. 

Ljuslyktor som jag har i både vägg / och stående. Älskar dom!   Här är stående.    Hyllorna på väggen i vardagsrummet är också favoriter. Dessa köpte jag direkt jag flyttade hemifrån för 6 (?) år sedan och har hängt med på alla ställen jag bott.

Ljusstake Diamant / hyllor 

i samarbete med Ellos.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.