Oj en sovmorgon – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Oj en sovmorgon

God morgon eller god middag? 

Här hemma slog jag på stort med sovmorgon till 11.45. Haha inte ofta något sånt händer. Vaknade av att telefonen ringde och jag visste knappt om det va morgon eller kväll.    Nu är det bara kliva upp och få lite gjort innan det är dags att pallra sig till jobbet. En sån här lång sovmorgon behöver nog alla ibland. Men jag får lite ångest när jag tänker på allt jag har kunnat hinna med på förmiddagen. 

Men men gjort är gjort. 

Vad är det längsta du brukar ta sovmorgon? 🙈

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.