Hawaii – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Hawaii

Sånna här regniga & slaskiga dagar så längtar jag utomlands. Hawaii hade inte varit helt fel igen! 2012 åkte jag & barnens pappa till Hawaii, Maui i två veckor. Det va helt otroligt och sjukt att uppleva. Vilda delfiner, fantastisk snorkling & många ställen att utforska.  

Tredje veckan åkte vi tillbaka till fastlandet & va i San Diego en vecka. Också helt otroligt. 

   

Ne nu får det bli sommar tycker jag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara L

    Hej! Älskar din blogg!

    Jag har en fråga angående San Diego. Jag och min sambo ska dit i sommar. Om du har möjlighet så skulle jag vilja ha lite tips. Var ska man bo i San Diego? vad finns det för aktiviter? förslag på affärer och restauranger? Ja, allt skulle vara av intresse! Har du varit någon mer stanna i USA så får du jättegärna dela med dig om tips och idéer!

    Tack för en underbar blogg!! Kram!