Tvillingmorsan

Hawaii

Sånna här regniga & slaskiga dagar så längtar jag utomlands. Hawaii hade inte varit helt fel igen! 2012 åkte jag & barnens pappa till Hawaii, Maui i två veckor. Det va helt otroligt och sjukt att uppleva. Vilda delfiner, fantastisk snorkling & många ställen att utforska.  

Tredje veckan åkte vi tillbaka till fastlandet & va i San Diego en vecka. Också helt otroligt. 

   

Ne nu får det bli sommar tycker jag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara L

    Hej! Älskar din blogg!

    Jag har en fråga angående San Diego. Jag och min sambo ska dit i sommar. Om du har möjlighet så skulle jag vilja ha lite tips. Var ska man bo i San Diego? vad finns det för aktiviter? förslag på affärer och restauranger? Ja, allt skulle vara av intresse! Har du varit någon mer stanna i USA så får du jättegärna dela med dig om tips och idéer!

    Tack för en underbar blogg!! Kram!