Tvillingmorsan

Hemma

Precis slutat jobbet. Trött som jag vet inte vad. Men har det vanliga att göra. Tvätta diska & plocka undan hyfsat innan barnen kommer hem imorgon.  

Soffan va alldeles för skön & jag skulle kunna somna nu. Men lite julmust & musik kanske piggar upp mig.Tycker dagarna veckorna & månaderna går så snabbt. Vart tar tiden vägen. Jag hinner ju inget. För ett år sedan va Chatarina & Frank här.. Det känns som nyss. Våra små troll. Han fyllde 2 år i veckan, helt sjukt och snart är det dags för Agnes & Alfred.

Ha en trevlig kväll hörni ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Hej Malin!
    Vilken härlig blogg du har, så roligt att få följa dig och barnen.
    Jag har ett dilemma och vet inte alla hur jag ska tänka i det här och hoppas så att du ska kunna ge mig lite vägledning eftersom du gått igenom en separation nyligen. Jag blev för över ett år sedan kär i en kille och det var kärlek vid första ögonkastet för oss båda. Vi var båda i relationer så vi valde att ignorera känslorna och leva på som vanligt. Hans tjej blev gravid och de fick för ett par månader sen sin dotter. Vi sprang på varandra nyligen och insåg båda att vi är hopplöst förälskade i varandra, ingen av oss har upplevt något liknande förut. Han är beredd att lämna men jag är så kluven till om jag verkligen kan göra det med tanke på hans situation. Känner mig som världens hemskaste människa som blivit kär i ”fel” kille och han känner såklart likadant. Tycker du att jag borde ta steget därifrån för att låta dottern växa upp med föräldrar som är tillsammans? Är det värt att de håller ihop även om han inte är kär. Jag har vänt och vridit på situationen hundratals gånger men hittar ingen lätt väg att gå. Skulle verkligen vara tacksam för råd. Kram och önskar dig en riktigt fin jul