Maten på Rånässlott – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Maten på Rånässlott

Vi åt en fantastisk middag i fredagskväll. 5 rätter & vinpaket.

 Förrätt va en fantastisk “Skummad soppa på Karl-Johan serveras med grissida bakad med tryffel och örter samt crème på rostad rotselleri”   Den va riktigt god med mycket smak.

Andra rätten va “Rimmad och bakad Sejrygg serveras med stuvad spettskål, rökt och torkad äggula samt brynt smör med pepparot” Också god, jag som inte är så förtjust i fisk överlag åt upp allt. 

Sen kom något helt underbart.   “Lätt rökt och lågtempad hjort serveras svartrot, syltade kantareller och mandelpotatis crème”

Den va himmelskt god. Jag har ätit hjort en gång förut, och komme absolut välja det igen om det är på någon meny.   

Efterrätten – “Sorbet på röda höst/vinter äpplen serveras med rökt mandel och vanilj mousse”

+Ostar från Lövsta Gårdsmejeri tillsammans med marmelad och knäckesticks

Vi va riktigt mätta efter allt detta. Och vi somnade skönt innan 00.00 i sängen. 

Frukosten va inte sämre.  

      Det fanns allt möjligt att välja på. Hotellfrukost när den är som bäst!     Kaffet smakade ljuvligt, plättarna nystekta & massor av olika bröd att välja på. Färskpressade juicer i alla smaker. 

Jag är så nöjd!  Resturangen va verkligen i toppklass.  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Men jeeeesus, vad gott det ser ut!! Jag började redan dreggla redan vid maten och sedan kom frukosten som grädde på moset. Jag dööör så avundsjuk jag blir 🙂 Men det var du värd!